Czy byłbyś tak miły i mógł podać jaka pamięć (symbol układu) jest w radiach beta V, gdzie mniej więcej szukać jej na pcb i wreszcie gdzie w odczytanych danych jest kod oraz jak go zdekodować jeśli jest jakoś zakodowany?elektron1234 pisze:Tylko elektronik i odczyt pamieci eeprom
[all VW] Pomoc w rozkodowaniu radia VW
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Re: jak rozkodować radio
-
- Nowicjusz
Re: [all VW] Pomoc w rozkodowaniu radia VW
Witam serdecznie kupilam radro z zakodowanym radiem VW alpha o nr:
VWZ1Z1X4764846
Z GÓRY DZIEKUJE ZA POMOC
VWZ1Z1X4764846
Z GÓRY DZIEKUJE ZA POMOC
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
andzia18100, Spróbuj tutaj:
http://www.radio-code.co.uk/volkswagen-radio-codes.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.radio-code.co.uk/volkswagen-radio-codes.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
-
- Nowicjusz
Niestety nic z tej strony nie umialam wyciagnac ale dzieki za checi moze ktos inny mi pomoze
Witam. Czy mogłby mi ktoś pomoc w znalezieniu kodu do radia ? Radio to vw beta wersja pink floyd, montowana w golfie 3.
Radio : VW BETA VWZ2Z2R8227082 Made in portugal by Grundig 1H0 035 152A
Radio : VW BETA VWZ2Z2R8227082 Made in portugal by Grundig 1H0 035 152A
pisz tutaj http://www.forum.kody-radio.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
darmowa pomoc z kodem do radia
kontakt do mnie:
mail: lynx222@o2.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
www.forum.kody-radio.pl
pozdrawiam
kontakt do mnie:
mail: lynx222@o2.pl
moj numer gg 4627003
tel 605 789 384
www.forum.kody-radio.pl
pozdrawiam
Koledzy a czy spotkaliście się z takim przypadkiem:
Mam w tej chwili samochód zastępczy Fiat Panda z radiem fabrycznym Blaupunkt (jakis kaseciak). Do radia dostałem kod. NIestety nie dało się go wprowadzić bo wisiało WAIT na wyświetlaczu. Wyjąłem je i podłączyłem pod zasilacz aby przemielił te godziny potrzebne mu (było tego ze 2 h). Wpisałem kod otrzymany i pupa. Znowu Wait. Kod na pewno działał bo te auto jest już drugi raz w naszych rękach w ciągu ostatnich miesięcy.
Numer seryjny radia 815BP438942410673
Mam w tej chwili samochód zastępczy Fiat Panda z radiem fabrycznym Blaupunkt (jakis kaseciak). Do radia dostałem kod. NIestety nie dało się go wprowadzić bo wisiało WAIT na wyświetlaczu. Wyjąłem je i podłączyłem pod zasilacz aby przemielił te godziny potrzebne mu (było tego ze 2 h). Wpisałem kod otrzymany i pupa. Znowu Wait. Kod na pewno działał bo te auto jest już drugi raz w naszych rękach w ciągu ostatnich miesięcy.
Witam a takie cos Grundig RCD 300 nr VWZ2Z2H5041527 dostałem od kolesia do mojego pasiora ale nie mam kodu.Można odczytać kod czy do polski mam wysyłać ?
Mój VW
http://kurczakpl.fotosik.pl/albumy/728355-3.html
http://kurczakpl.fotosik.pl/albumy/728355-3.html
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Podaj nr z radia 7 ... ... ... i kod jaki masz sparawdze czy prawidlowyjhosef pisze:Koledzy a czy spotkaliście się z takim przypadkiem:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Po nr seryjnym nie ma szanskurczakpl pisze:Witam a takie cos Grundig RCD 300 nr VWZ2Z2H5041527 dostałem od kolesia do mojego pasiora ale nie mam kodu.Można odczytać kod czy do polski mam wysyłać ?
Numerek 7 643 389 316elektron1234 pisze:Podaj nr z radia 7 ... ... ... i kod jaki masz sparawdze czy prawidlowyjhosef pisze:Koledzy a czy spotkaliście się z takim przypadkiem:
Kod jaki dostałem z radiem 1611
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Kod jaki mi wychodzi to 1613jhosef pisze:Numerek 7 643 389 316elektron1234 pisze:Podaj nr z radia 7 ... ... ... i kod jaki masz sparawdze czy prawidlowyjhosef pisze:Koledzy a czy spotkaliście się z takim przypadkiem:
Kod jaki dostałem z radiem 1611
elektron1234, dziękuję, sprawdzę jak mu przejdzie z Wait:)
Dam znać. Zastanawia mnie co się mogło stać. Bo z miesiąc temu te auto było u nas jako również zastępcze i kodzik działał.
Dam znać. Zastanawia mnie co się mogło stać. Bo z miesiąc temu te auto było u nas jako również zastępcze i kodzik działał.
Wielka prośba o podanie kodu do radia - wymiana akumulatora - kodu brak - Dziękuję i pozdrawiam.
BETA 4 1HO 035 152
*VWZ2Z2R3417870*
GRUNDIG BY PORTUGAL
BETA 4 1HO 035 152
*VWZ2Z2R3417870*
GRUNDIG BY PORTUGAL