jak rozkodować Volkswagen Alpha?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
jak rozkodować Volkswagen Alpha?
HELP nie moge rozkodować radia zwykłe Volkswagen Alpha wie ktoś jak to zrobić?
Ostatnio zmieniony pn lut 04, 2008 12:35 przez kali52, łącznie zmieniany 1 raz.
DOHC
-------------
-------------
kod do radia blaupunkt alpha cc
Witam serdecznie wszystkich. Mam problem z radiem blaupunkt alpha cc w golfie 3 z 93r. Kupiłem sobie ta wlasnie bryczke w ktorej bylo powyzsze radio. Grało ładnie do uszka, poki nie padla elektryka.Teraz domaga sie ono kodu ktorego nie posiadam, może ktoś pomoże mi i podpowie kod do tego radia
numer: VWZ1Z1S29356527
644 840 060
1H0 035 156A
Radio nie jest duzo warte ale gralo, a teraz jest tylko atrapa. Koszt u serwisanta przewyzsza koszt radia. Moze ktos pomoze z tym kodem z gory dziekuje i pozdrawiam.
numer: VWZ1Z1S29356527
644 840 060
1H0 035 156A
Radio nie jest duzo warte ale gralo, a teraz jest tylko atrapa. Koszt u serwisanta przewyzsza koszt radia. Moze ktos pomoze z tym kodem z gory dziekuje i pozdrawiam.
Witam.
Praktycznie nie masz szans żeby rozkodowac to radio jakims tam kalkulatorem kodu albo jakąś podobną sztuczką.Jesli posiadasz programator pamieci 24C.... to moge pomóc Tobie w rozkodowaniu tego radia .Jesli mieszkasz blisko mnie to moge Tobie rozkodować za free.
Pozdrawiam.
Krzysiek
Praktycznie nie masz szans żeby rozkodowac to radio jakims tam kalkulatorem kodu albo jakąś podobną sztuczką.Jesli posiadasz programator pamieci 24C.... to moge pomóc Tobie w rozkodowaniu tego radia .Jesli mieszkasz blisko mnie to moge Tobie rozkodować za free.
Pozdrawiam.
Krzysiek
4 rzeczy = Edycia , elektronika , Audi i Audi :)
dołączę się do pytania. mam passata b5 z radiem alpha (bez przycisku TA) i pół dnia ślęczę już z włączonym zapłonem :/ czły czas zostaje na safe1 - czy kod który mam do radia jest inny dla safe, safe1 i safe2?
czy po rozłączeniu klem wyjdzie mi safe czy zostanie safe1?
kod zatwierdza siew tym radiu ">" - podobno. (??)
THX
[ Dodano: 08 Kwi 2008 20:31 ]
żeby ułatwić inny życie w tym radiu na zapłonie trzeba poczekać ponad godzinę jak był safe 2 i dopiero w momencie kiedy samoistnie pojawią się 0000 to można wbijać kod.
Zatwierdzenie to długie przytrzymanie przycisku ">"
Wyciągnięcie radia pomogło jakoże kod napisany był na obudowie radia.
Jak wyciągnąć?
Potrzebne dwie cienkie ale długie blaszki, które wpychamy w pionowe strzeliny po lewej i prawej stronie wyświetlacza (jeśli mnie pamięć nie myli), trzeba sięprzyjżeć.
czy po rozłączeniu klem wyjdzie mi safe czy zostanie safe1?
kod zatwierdza siew tym radiu ">" - podobno. (??)
THX
[ Dodano: 08 Kwi 2008 20:31 ]
żeby ułatwić inny życie w tym radiu na zapłonie trzeba poczekać ponad godzinę jak był safe 2 i dopiero w momencie kiedy samoistnie pojawią się 0000 to można wbijać kod.
Zatwierdzenie to długie przytrzymanie przycisku ">"
Wyciągnięcie radia pomogło jakoże kod napisany był na obudowie radia.
Jak wyciągnąć?
Potrzebne dwie cienkie ale długie blaszki, które wpychamy w pionowe strzeliny po lewej i prawej stronie wyświetlacza (jeśli mnie pamięć nie myli), trzeba sięprzyjżeć.