jakie radio polecicie z usb?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Szukaj sony Xplod
Moj Mk3 1.9 tdi 90hp 1997 ;p
Na obrazku ponizej jeszcze na holenderskich rej...
Re: jakie radio polecicie z usb?
jak twierdzisz że Sony jest lepsze od Alpine to chyba nie wiesz o czym mówisz!Kajmano pisze:Szukaj sony Xplod
Postawilbym na :
ALPINE CDE 9882 Ri
Posiadam i wrazenia pozytywne wejscia jakies chcesz posiada takze idealne
ALPINE CDE 9882 Ri
Posiadam i wrazenia pozytywne wejscia jakies chcesz posiada takze idealne
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
marco_pl pisze: Szukaj sony Xplod
jak twierdzisz że Sony jest lepsze od Alpine to chyba nie wiesz o czym mówisz!
i tu sie zgodze, miałem jedno radio sony- jeśli chodzi o dźwięk to nie mam super sprzętu żeby powiedzieć że grało i włos lepiej czy gorzej od mojego aktualnego alpine, ale co zauważyłem i się zdziwiłem- mp3 nawet przerywa po nierównościach co nawet mój poprzedni jvc na zwykłe płyty tego nie robił, po drugie był to model z animacjami no i może to jest fajne ale w opcjach był bałagan, dziwnie używało się tych wszystkich opcji a po 3 mimo wszystko dźwięk lepszy ma alpine, bas głębszy a sony to niby trzaskało ale nie tak jakbym chciał. dlatego interesują mnie tylko dwie firmy radia-alpine albo pionieer.
no szczerze to musisz wiedzieć co tam więcej Ci potrzeba ale jak weźmiesz alpine albo pioneera to myślę że będziesz zadowolony. W takiej kwocie jak pisałes 500zł to myślę że i jedną i druga firma będzie jakościowo podobna, i o niebo lepsza od jakiegoś sony... tak uważam.
Alpine mam w prywatnym i jest zajebis...
Pioneer mam w firmowym i to bardzo niski model deh-2300mp i oryginał głośniki i jest w zupełności wystarczający i tu też jestem bardzo zadowolony.
A sony to tylko niektóre mi się wizualnie podobają, ale wygląd przecież nie gra
Alpine mam w prywatnym i jest zajebis...
Pioneer mam w firmowym i to bardzo niski model deh-2300mp i oryginał głośniki i jest w zupełności wystarczający i tu też jestem bardzo zadowolony.
A sony to tylko niektóre mi się wizualnie podobają, ale wygląd przecież nie gra
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
http://allegro.pl/alpine-ida-x305s-grat ... 31780.html" onclick="window.open(this.href);return false;
takie też jest łądne i ma to co chce, ale cena 2x większa a pewnie tylko tyle kosztuje bo to nowy model. jak kupie to model CDE 9882 Ri myślę że bede zadowolony.
takie też jest łądne i ma to co chce, ale cena 2x większa a pewnie tylko tyle kosztuje bo to nowy model. jak kupie to model CDE 9882 Ri myślę że bede zadowolony.
matisim pisze:http://allegro.pl/alpine-ida-x305s-grat ... 31780.html
no to z linka kozak jest jak dla mnie może dołóż i takie kup
Jezeli znajdziesz to proponuje ci IDA-X200. Sam miałem 2 lata to radio i zaluje ze sprzedałem i to za 200zł ma trzy wyjscia na wzmacniacz wyjscie usb z tyłu same pozytywy ja byłem zadowolony w 100 %. link na str alpine http://www.alpine.com.pl/produkty/produ ... -x200.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobry wspołczynnik jakosci do ceny mysle ze za 300 400 wyrwiesz cos takiego niestety na allegro nie ma widac nikt sie dobrego sprzetu nie pozbywa
Dobry wspołczynnik jakosci do ceny mysle ze za 300 400 wyrwiesz cos takiego niestety na allegro nie ma widac nikt sie dobrego sprzetu nie pozbywa
nie trzeba szukać, w sklepie jest internetowymSikor_IT pisze:Jezeli znajdziesz to proponuje ci IDA-X200. Sam miałem 2 lata to radio i zaluje ze sprzedałem i to za 200zł ma trzy wyjscia na wzmacniacz wyjscie usb z tyłu same pozytywy ja byłem zadowolony w 100 %. link na str alpine http://www.alpine.com.pl/produkty/produ ... -x200.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sklep.audiomania.pl/pl/alpine-id ... rtner=2072
marco_pl
Taniej mozna dostac jakies sony 4x50 xplod niz alpine
A na sprzet nie jakis wy.ebany w kosmos to po co wiecej??
Taniej mozna dostac jakies sony 4x50 xplod niz alpine
A na sprzet nie jakis wy.ebany w kosmos to po co wiecej??
Moj Mk3 1.9 tdi 90hp 1997 ;p
Najpierw przeczytaj co jest napisane na początku tematu. Interesuje go dobre najlepiej jvc, pioneer lub alpine. A sony po za wyglądem większości modeli nie reprezentuje sobą nic... więc po co polecać na wygląd? Ma grać a nie wyglądać :pmatisim pisze:witam.
Zamierzam kupić jakieś dobre radio z usb. interesują mnie tylko firmowe-pioneer, alpine i ewentualnie jvc. Chciałbym dowiedzieć sie jakie warto a jakich nie- najlepiej pewne opinie. radio używka do 500zł i usb koniecznie na kablu- nie chce żeby coś wystawało z radia, tylko chce gdzieś wbudować to usb, mam skrzynie w bagaju więc sterowanie subem mile widziane Najlepiej jakbyście pokazali jakie radio macie- co wam w nim pasuje a co nie.