Jaki radyjko POLECACIE!!!!!!!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
A jakieś np bardziej no name'y - kupiłem swojej mamie do samochodu radio "renomowanej" firmy Red Star wielokrotnie autko pożyczałem i raczej z niego byłem happy... Teraz planuje zakupić coś do mojego golfiego i myślałem nad czymś z mp3-kami w cenie 300-450 W tych granicach mieszcza się First 4105 i Medion/Tevion 41052 czyli maksymalne no name'y..
Odradzacie??
Odradzacie??
Nadzieja...
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
odp
witam otoz dokladasz 50 zl i za 500 zl masz KENWOOD KDC-W 4524G lub JVC KD-G401 na mp3 oczywiscie obydwa i sa 100 razy lepsze od jakis no name ktore nawet od lezenia na polce sie psuja jesli masz 600zl kupisz porzadne radyjko na mp3 pozdro
Hehe, ja po kupnie nowego radia ubezpieczyłem je i całe auto w AC.Golf III GTI 8V pisze:A nawet jeśli bym wyskubał skądś kaskę na lepsze radio to głupio jeździć ze szpejem które jest warte 1/10 albo 1/15 wartości całego samchodu... Aż strach jeździć
14 letnie MK2 na 5000 + radio na 500 (tyle kosztowało).
Samego radia nie ubezpieczysz niestety.
Pozdrawiam
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
1/10 1/15 to nie jest tak strasznie ... czasem 1/1 to malo.Golf III GTI 8V pisze:A nawet jeśli bym wyskubał skądś kaskę na lepsze radio to głupio jeździć ze szpejem które jest warte 1/10 albo 1/15 wartości całego samchodu... Aż strach jeździć
a z tego pioneera bedziesz zadowolony. Moim drugim radiem byl pioneer z dolnej polki ... i gral bardzo ladnie.
Pioneery maja moim zdaniem troche przerysowany bass ... ale nie postrzegam tego za wade
- Rysiek1980
- Nowicjusz
- Kontakt:
sony odradzam,postawione na wygląd,a nie na jakość,a tym bardziej na dżwięk, to samo myślę o jvc!
koledzy dobrze wymieniają marki!
alpine,clarion,pioneer...
ja używm kenwooda i jestem naprawde zadowolony,cenie sobie jego dżwięk i fakt made in japan!
(w swojej klasie przebił alpine i clariona,uległ pioneerowi i becker'owi.chodzi mi o dane z 2003-jak kupowałem radio wg/ niemieckiej gazetki o car audio,ale tytół??poszukam na struchu i ją znajde
jak masz pewne żródło to używke,taki sprzęt niema prawa się tak szybko popsuć.Chyba,ze z ewidentnej winy użytkownika,lub złodzieja:-)
tak jak pisze:
pewne żródło i używka-za ten $$$
koledzy dobrze wymieniają marki!
alpine,clarion,pioneer...
ja używm kenwooda i jestem naprawde zadowolony,cenie sobie jego dżwięk i fakt made in japan!
(w swojej klasie przebił alpine i clariona,uległ pioneerowi i becker'owi.chodzi mi o dane z 2003-jak kupowałem radio wg/ niemieckiej gazetki o car audio,ale tytół??poszukam na struchu i ją znajde
jak masz pewne żródło to używke,taki sprzęt niema prawa się tak szybko popsuć.Chyba,ze z ewidentnej winy użytkownika,lub złodzieja:-)
tak jak pisze:
pewne żródło i używka-za ten $$$
\:D/ paLSporo \:D/