Witam
Dopatrzyłem się ostatnio na alledrogo takiej antenki...
http://allegro.pl/antena-pol-automatycz ... 74486.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Męczy mnie problem ze trzeba by za każdym razem sięgać do przełącznika żeby wysunąć antenę i tu pojawia się moje pytanie...
Gdzie można by było się podpiąć w radiu, żeby antena dostała impuls do wysunięcia się.
Proste- włączamy radio antena się wysuwa, wyłączamy antena się chowa.
Pół-automatyczna antena. Pytanie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Lukasz_mk2
- Forum Master
masz do tego specjalny kabel we wtyczce od radia - mówie tu o wtyczce ISO - nie pamiętam dokładnie koloru przewodu, ale jak masz instrukcje do radia to na 100% będzie to opisane.
A co do anteny to też kiedyś się nad taką zastanawiałem ale popytałem ludzi i mówili, że te anteny są dość awaryjne - zresztą cena mówi chyba sama za siebie .
A co do anteny to też kiedyś się nad taką zastanawiałem ale popytałem ludzi i mówili, że te anteny są dość awaryjne - zresztą cena mówi chyba sama za siebie .
- Paweł Marek
- V.I.P.
to zakladasz taką http://allegro.pl/antena-automatyczna-g ... 39682.html" onclick="window.open(this.href);return false;, ale szkoda kasy, zrób sobie coś na wzór oryginału z mojego Vento - antena to odseparowane 3 górne paski grzewcze w tylnej szybie, po drodze wzmacniacz, wszystko hula pięknie czułośc bardzo dobra i nic z auta nie wystaje.Kaaziu pisze:Męczy mnie problem ze trzeba by za każdym razem sięgać do przełącznika żeby wysunąć antenę
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.