MK5 radio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
MK5 radio
witam,koledzy mam takie pytanko,czy normalne jest że,po wyjęciu kluczyków ze stacyjki radio można normalnie włączyć? Z tego co słyszałem to w golfach po wyjęciu kluczyka radia nie można włączyć ,z góry dzięki za info pozdr..
MK5 radio
Pewnie masz przepięty kabel od podtrzymania napięcia i możesz radio bez zapłonu uruchamiać. Jak dla mnie to zaleta a nie wada
- Pablo Corrado
- Forum Master
MK5 radio
Można właczać i tak jest zrobione fabrycznie. Jeśli to oryginalne radio, lub nieoryginalne, ale Blaupunkt to "bez kluczyków" będzie działało godzinę i samo sie wyłączy, aby aku nie rozładować.
Z kluczykiem w stacyjce gra do oporu
Z kluczykiem w stacyjce gra do oporu
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Re: MK5 radio
myśle że,jest fabryczne takiego sprowadziłem z Niemiec,a wogóle co z tym radiem jest nie tak czasami samo się włacza np.wysiadam z auta zamykam, radio jest wyłączone za kilka godzin patrze a radio samo się włączy,kiedyś zauważyłem że.wzbudza się odtwarzacz CD i po chwili samo przechodzi na radio i w taki sposób po dłuższym postoju kilka razy rozładowało mi aku teraz wiedząc że takie cuda się dzieją wyciszam głośniki, to tak dużo prądu nie idzie .Ostatnio jeszcze jeden numer doszedł nie grają głośniki w lewych drzwiach nie wiem o co chodzi ,troche grzebałem w bezpiecznikach czy mogło by to coś zaszkodzić? jeżeli ktoś ma jakieś pomysły w tym problemie to bardzo prosze o porady z góry dzięki pozdr...
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
MK5 radio
Ja mam tak że radio gra z kluczykiem i bez, ale jeżeli mam włączone radio i zgaszę stacyjkę to radio się wyłączy, ale da się je włączyć bez kluczyka