[mk3] Jakie najlepsze rozprowadzenie kabli ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witajcie, jak najlepiej rozprowadzić wszystkie kable od CA ? chodzi mi o to którędy je puścić, na pewno + od aku będzie szedł przy progu od strony kierowcy, a reszta ?
Ja kiedyś w swoim Mk3 wszytkie puściłem progiem przy kierowcy tj.+ z akumulatora, - z akumulatora (tak tak lepiej puścić masowy z aku niż brać z budy), 2x chinch podwójnie ekranowany i z bagażnika ze wzmaka na system przedni też progiem tyle że też je zawinąłem w ekran coby jakiś szumów nie było.
Jak byś był zainteresowany to mam jeszcze ten zestaw kabli z MK3, gruby przewód + uciągnie spokojnie dwa mocne wzmaki, gruby przewód masowy, 1x chinch podwójnie ekranowany i przewody z bagażnika do przodu do zwrotnic systemu przedniego (tak jak pisałem obwinięte ekranem)
Jak byś był zainteresowany to mam jeszcze ten zestaw kabli z MK3, gruby przewód + uciągnie spokojnie dwa mocne wzmaki, gruby przewód masowy, 1x chinch podwójnie ekranowany i przewody z bagażnika do przodu do zwrotnic systemu przedniego (tak jak pisałem obwinięte ekranem)
mxsebek
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
U mnie + z aku jest puszczony środkiem koło ręcznego (będe go przekładał na próg kierowcy), chinche i kabel do włączania wzmaka leci progiem pasażera.
Rust is lighter than carbon fiber
nie jestemmxsebek pisze:Jak byś był zainteresowany
u mnie będzie tak chyba
chince koło progu pasażera głośnikowe środkiem a + koło progu kierowcy
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
A podłączyłeś ten ekran do masy?mxsebek pisze:też je zawinąłem w ekran
Kable powinno się prowadzić oddzielnie: zasilanie jednym progiem, RCA drugim i głośnikowe środkiem ew. inna kolejność
no i tak to będzie szłok0nr4d pisze:zasilanie jednym progiem, RCA drugim i głośnikowe środkiem