Muszę nad tym pogdybać...
[ Dodano: Wto Maj 16, 2006 18:41 ]
chyba wrócę do dużych fotek

[ Dodano: Wto Maj 16, 2006 19:08 ]
Dobra. Foty już pacają jak trzeba

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Po kolei:k3fir pisze:i napisz jeszcze ile ci zeszlo tej tasmy i koszty wygluszenia i bedzie cacy. Pozniej jeszcze na gg zapytam sie o cos
Otwory montażowe mata szklana + żywica= laminatW1dMo pisze:Witam
bardzo podoba mi sie twoja robota konkretnie to zrobiłes
powiedz mi jak robiłes te otwory montazowe robiłes to mata z włokna szklanego i zywica
z foto skumałem tak ze przyklejałes mate do drzwi tasma potem dawałes na to zywice po czym odrywałes wycinałes na pozadany wymiar i przykrecałes do drzwi na wkręty
dobrze skumałem z fotek??
ile zuzyłes tej maty??
pozdrawiam
ps. tez mam Powerbass ck6
I prawidłowosokolnh pisze:zmotywowałes mnie do działania
Dobrze kombinujesz. Tylko zrób panel tak, żeby mieć go jak przykręcić do tego dystansu przykręconego do drzwi, bo ja przekombinowałem ten panel i później miałem mały problem.sokolnh pisze:czy oprócz dystansów które wykorzystam do zrobienia paneli dzwiowych potrzebuje jeszcze jednego do przykrecania go do drzwi (tak ze zdjec wnioskuje), a potem do niego paneli głosnikowych ??
Zamiast blachogumu poleciłbym Ci pastę głuszącą z allegro. Lepiej nadaje się do wysmarowania drzwi niż Blachogum.sokolnh pisze:o wygłuszenia lepiej uzyć tyle materiałów co ty czy jakies nie są konieczne lub trzeba jakies dodac ?
Narazie nie mam na to czasu ale jak będzie okazja to napewno to zrobię. od silnika u mnie aż tak dużego hałasu nie ma.koolio7 pisze:A planujesz może wygłuszać jakoś silnik?? Ten temat mnie też interesuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości