Witam !!!
Mam problem zamiezam kupis zestaw głosnikow 16 cm do przednich drzwi mojego autka ale nie mam pojacia jakie wybrac. Myslałem nad firmami takimi jak Pyle albo Hertz. Ale nie wiem czy to sie na cos nadaje za wszystkie porady z gory THX
Pozdrawiam MiChI
Jakie głosniki 16cm do drzwi ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Re: Jakie głosniki 16cm do drzwi ??
Troszkę o tym było i w tej kwocie najkorzystniej wypada PowerBass.michi pisze:Witam !!!
Mam problem zamiezam kupis zestaw głosnikow 16 cm do przednich drzwi mojego autka ale nie mam pojacia jakie wybrac. Myslałem nad firmami takimi jak Pyle albo Hertz. Ale nie wiem czy to sie na cos nadaje za wszystkie porady z gory THX
Pozdrawiam MiChI
Pozdr .
:bylo: :bajer:
- zbyszekl17
- Nowicjusz
Witam podpinam się pod ten temat nie chce zakładać nowego. Mam podobne pytanie jak kolega szukam jakiegoś zestawu na przód kwota ok 300 zł jeśli za 400 miało by być coś o niebo lepsze to zawsze mogą dołożyć. Posiadam radio Pioneer 4900 i z opinii użytkowników słyszałem że gra dość dobrze bez wzmacniacza. Dlatego też na razie chciał bym zamontować same głośniki no ale wiadomo że apetyt rośnie w miarę jedzenia jak zacznie brakować to i wzmacniacz trzeba będzie kupić a na końcu już jakiegoś suba. Tak wiec proszę o pomoc w dobraniu głośników które ew dadzą rade dobrze grać na samym radiu a później ewentualnie poradzą sobie wraz ze wzmacniaczem.
Niedługo to ja będe miał najpiękniejszego mk2 w polsce:)