Pioneer DEH-p70bt potrzebna instrukcja obsługi PL
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam tak jak w temacie poszukuję instrukcji obsługi do radia Pionner DEH-p70bt jeśli ktośposiada proszę dać znać...Dzięki i pozdrawiam
http://img35.imageshack.us/img35/9276/vagc.jpg
znalazłem takie coś mało pomorze ale jednak, może napisz czego dokładnie potrzebujesz?
Pioneer
Aby ustawić zegarek przytrzymaj CLK i naciskaj 1 (godziny) lub 2 (minuty). Na podstawie modelu DEH-790 (stary kompakt).
W modelach nowszych (już z serią P) jest specjalne menu ustawień. Aby się do niego dostać należy przy włączaniu radia za pomocą przycisku SOURCE przytrzymać klawisz F. Opcje zmienia się klawiszem F a ustawienia za pomocą kursorów. Wyjście z trybu po naciśnięciu klawisza SOURCE. W zależności od modelu dostępne jest kilka opcji. Ja sprawdziłem na podstawie modelu DEH-P443R i znalazłem:
FM: 100 (ewentualnie 50) - krok szukania automatycznego
AUX: OFF (lub ON) - ustawienie aktywnego wejścia liniowego
DIMMER: OFF (lub ON) -umożliwienie pracy ściemniacza (kabel Dimmer/light)
W modelu KEH-P8600R znalazłem:
ALARM OFF / ON - uaktywnienie alarmu
FM STEP:100 / 50 - krok przeszukiwania automatycznego
A-PI:OFF / ON - wyszukiwanie najsilniejszej danej stacji po zmianie komórki pamięci
WARN: ON / OFF - sygnał ostrzegania o zdjęciu panela
DIMMER: OFF / ON - aktywacja ściemnienia
ILL. CLR: GRN / RED - wybór koloru podświelenia klawiszy
Pioneer
Aby ustawić zegarek przytrzymaj CLK i naciskaj 1 (godziny) lub 2 (minuty). Na podstawie modelu DEH-790 (stary kompakt).
W modelach nowszych (już z serią P) jest specjalne menu ustawień. Aby się do niego dostać należy przy włączaniu radia za pomocą przycisku SOURCE przytrzymać klawisz F. Opcje zmienia się klawiszem F a ustawienia za pomocą kursorów. Wyjście z trybu po naciśnięciu klawisza SOURCE. W zależności od modelu dostępne jest kilka opcji. Ja sprawdziłem na podstawie modelu DEH-P443R i znalazłem:
FM: 100 (ewentualnie 50) - krok szukania automatycznego
AUX: OFF (lub ON) - ustawienie aktywnego wejścia liniowego
DIMMER: OFF (lub ON) -umożliwienie pracy ściemniacza (kabel Dimmer/light)
W modelu KEH-P8600R znalazłem:
ALARM OFF / ON - uaktywnienie alarmu
FM STEP:100 / 50 - krok przeszukiwania automatycznego
A-PI:OFF / ON - wyszukiwanie najsilniejszej danej stacji po zmianie komórki pamięci
WARN: ON / OFF - sygnał ostrzegania o zdjęciu panela
DIMMER: OFF / ON - aktywacja ściemnienia
ILL. CLR: GRN / RED - wybór koloru podświelenia klawiszy