Instalka w MKII ?!

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

pepo7
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Instalka w MKII ?!

Post autor: pepo7 » sob maja 06, 2006 19:19

Mam taką sprawę - mimo podzielonych zdań na forum(co do Blaup.....) nabyłem radyjko Blaupunkta Lausanne CD 31 i okazalo się że wtyczką ISO mam ale do tego radyjka które jest zamontowane (jakiś niemiec nic szczególnego )do wtyczki idą 2 przewody a np.głośniki podłączone są osobno (to radjo nie ma gniazda tylko kable wychodzą z niego ) nie jestem
pewien czy to sie da jakoś poskładać czy trzeba ciągnąć nową instalację sam tego nie zrobię bo niechcę nic popalić czy cos takiego .Czy kupić nowe koski i czy jest do nich jakiś opis , czy jest to indywidualna sprawa każdego producęta odtwarzaczy . Pozdro
P.S Może coś zamotałem , ale ciężko mi jest poruszać sie w tym temacie .

lubie wiedziec co mam i czym jadę
GG 6546710
GOLFIK MK III 1.8 ADZ + LPG
Passata B5 1.6 AHL+LPG

Awatar użytkownika
TUTENHAMON
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)

Post autor: TUTENHAMON » sob maja 06, 2006 21:54

daj fotke tych kabli bo nie mogę cię zrozumieć

TUTENHAMON

Gacu16
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: Gacu16 » ndz maja 07, 2006 19:15

Jeżeli dobrze zrozumiałem to ci chodzi oto ze masz kostke na zasilanie a kable od głośników są podpiete bezposrednio z radiem bez kostki,mój wujek tak miał w cienkim,założyłem kostke na kable i tyle,ty też musisz załozyć kostke na kable w aucie tylko odpowiednio je podepni jak niewiesz jak to daj komuś do pdpiecia na necie gdzies był wzór gdzie jakie kable powinne isc do odpowiedniego radia ale niepamietam jak sie ta strona nazywała chyba jakoś stidio24 czy jakoś tak.Pozdro

pepo7
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: pepo7 » ndz maja 07, 2006 20:34

Witam ! z fotami jest problem ale jak Gacu 16 mówi jest tak dokładnie idą tylko zasilające
a do gołośników są osobno podpięte . Dzisiaj byłem na giełdzie samochodowej i dostałem namiary na warsztacik który robi instalki więc jutro sie tam wybieram kilka złoty zapłace i po wszystkim , mam taką nadzieje . Pozdro !!

lubie wiedziec co mam i czym jadę
GG 6546710
GOLFIK MK III 1.8 ADZ + LPG
Passata B5 1.6 AHL+LPG

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”