Głośniki JBLa
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Głośniki JBLa
witam ponownie poszperałem trohe na forum no ale nic dla mnie ciekawego nie znalazłem a chciałbym kupic 4 głośniki firmy JBL i radyjko Pionner DEH 2800mp jeśli ktoś miał doczynienia z tymi głośnikami to jaki mogdel powiniście poleci
jak jeszcze nie kupiles radia, to nie kupuj tylko tego pionka! pewnie zaraz bede mial odzew ze strony masy ludzi ze herezje glosze, ale radia alpine (w media markt tak do 600 zl podkreslam do 600zl) i ten Twoj Pioneer 2800 nie maja szans jesli chodzi o jakosc dzwieku z JVC kd-g401
spedzilem na odsluchu na tych samych glosnikach ponad 2 godziny i byly jeszcze ze mna 2 osoby ktore sie troche na audio znaja, potem zmiana glosnikow itp... sam zakupilem tego jvc i Tobie tez polecam, bo jak radia alpine nie duzo odbiegaly z jakoscia dzwieku to pionek naprawde sporo.
spedzilem na odsluchu na tych samych glosnikach ponad 2 godziny i byly jeszcze ze mna 2 osoby ktore sie troche na audio znaja, potem zmiana glosnikow itp... sam zakupilem tego jvc i Tobie tez polecam, bo jak radia alpine nie duzo odbiegaly z jakoscia dzwieku to pionek naprawde sporo.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)