audio 1200 zło co i jak
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
audio 1200 zło co i jak
Witam mam ok 1200 zł na audio go mk3 tzn potrzebuje 2 głośniki basowe które zabudowane będą w boczkach w bagażniku z włókna szklanego pewnie 2 wzmacniacze albo jeden jakiś dobry żeby był na przód i tył 2 głośniki na słupki i 2 w drzwi no i jakieś kabelki oczywiście sprzęt używany
audio 1200 zło co i jak
fajnie a ja potrzebuję zdrową 2.0 16v z climatronic najlepiej po dachowaniu... Ktoś coś jeszcze potrzebuje??
a tak poważnie to chciałeś jakieś pytanie może zadać, czy tylko napisałeś co chcesz zamontować??
a tak poważnie to chciałeś jakieś pytanie może zadać, czy tylko napisałeś co chcesz zamontować??
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
audio 1200 zło co i jak
no tak źle się wyraziłem tak chciałem zapytać jakiej firmy mocy i czego mam do tej ceny szukać
audio 1200 zło co i jak
to zacznijmy od tego, żebyś napisał co już masz...
później musisz zapomnieć o swoich planach i przede wszystkim wygłuszyć przednie drzwi i założyć dystanse głośnikowe. W drugiej kolejności kupić dobre kable (i w tym momencie idąc na kompromisy przynajmniej połowa budżetu nie istnieje)
później musisz zapomnieć o swoich planach i przede wszystkim wygłuszyć przednie drzwi i założyć dystanse głośnikowe. W drugiej kolejności kupić dobre kable (i w tym momencie idąc na kompromisy przynajmniej połowa budżetu nie istnieje)
-
- Nowicjusz
- Kontakt: