Mały litraż
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Mały litraż
Hej mam problem z wyborem glosnika. Mam MK2 i zrobioną zabudowę 8.9L i teraz pytanie jaki glosnik do tego dobrać? Myslałem nad JBL GTO 804 bo słyszałem ze dobrze gra w takich małych budach. Jakieś propozycje?
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
Myślę nad zabudową bagaja w moim drugim aucie bmw e34 i pomyślałem właśnie, żeby mało miejsca zajęło to może włożyć 2 takie maleństwa w każde nadkole i dać im po 250-300 RMS na głośnik i może by jakoś delikatnie pobasowało Wiadomo sedan wredne auto do CA i tym bardziej e34. Mogło by się takie coś sprawdzić tak myślę
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W takiej paczce najlepiej spisuje się Adiosystem HX08SQ.Dwie dobrze zasilone sztuki potrafią narobić w dużym kombi niezłego ambarasu,zachowując przy tym najwyższą jakość.Do kompaktu(np.golf) spokojnie wystarcza jedna sztuka.
Ostatnio zmieniony sob lip 17, 2010 17:23 przez Raadek, łącznie zmieniany 1 raz.
Natural Sound
-
- Forum Master
- Kontakt:
Kubus20, Niestety sedan, ale jest luk na narty, więc jest szansa. Myślę o 2 x RM i jakoś ładnie to ukleić, dobrze dopalić. Mało miejsca by to zajęło, ale jak nie to podejdę do tematu z głośnikiem 30 cm, ze 350 - 450 RMS w BR i dopałka z 500 rms i wtedy powinno być odczuwalne i słyszalne w kabinie małe co nieco