jakie radyjko najlepiej deck

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

jakie radyjko najlepiej deck

Post autor: Duber » wt kwie 25, 2006 20:17

witam.chce zakupic radyjko do mego gofera,mam juz wzmacniacz boschmena z8529 sinuslive165 i skrzynke z pionkiem tsw121spl ale radyjko mam do bani i chce kupic najlepiej decka szkoda kasy na koncowki skoro jest wzmacniacz kwote mam niewielka bo ok 500-600zl cos polecacie slucham glownie to co mlodzi ludzie sluchaja(choc juz mam 34lata:( )

dominiklex
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: dominiklex » wt kwie 25, 2006 22:22

wiem ze najlatwiej jest napisac zebys dozbieral no ale... dozbieraj ze 200zl i kup np uzywanego pioneera deh-p7700mp. bardzo dobre radyjko. mozna je super wysterowacpod wzmacholem. do tego jest wygodne w obsludze i ladne
na prawde warto do niego dolozyc te kilka(set) zlotych
jedyny minus - raczej nie jest demonem predkoscic w przewijaniu kawalkow: i trackow i mp3

Awatar użytkownika
Łuki
Forum Master
Forum Master

Post autor: Łuki » wt kwie 25, 2006 22:30

jak ma dozbierać te 200 jeszcze to już lepiej kupić Alpine 7876, albo coś jeszcze innego
ciężko jest do 500PLNów znaleść samego decka, chyba że coś ze starszej serii Alpine
albo kup coś używanego z wyższej półki, albo skuś sie na nowego DEH P30

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » wt kwie 25, 2006 22:45

no tak ale pioneer czy alpine bo zadnego z tych radyjek nieznam ,moge dozbierac najwyzej miesiac pozniej kupie nie problem to wielki.ale raczej wolalbym cos nowego mam zle doswiadczenia z uzywanym sprzetem.a pisze ze decka bo lepiej dolozyc w jakosc niz w nieurzywane koncowki chyba?

dominiklex
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: dominiklex » wt kwie 25, 2006 23:40

prawda jest taka ze ja bede polecal Pioneera a Łuki Alpine'a a Ty bedziesz sie cieszyl i z jednego i z drugiego bo roznice zobaczysz na pewno spora. a odnosnie decka to zazwyczaj decki wlasnie sa drogie bo to sa modele bardzo wysokie czego najlepszym przykladem jest Alpine F#1 albo Pioneer (nie pamietam jaki model) taki sliczny w aluminium panel caly ktory tez byl cholernie drogi.
a jeszcze inna sprawa ze jak sie postarasz to i 7700 dobrze kupisz
ja np za swoje nowe dalem 750zl i nie wkrecam jak pomysli pewnie wielu i jak Boga kocham nie jest kradzione.
a ostatnio np dobry znajomy sprzedawal uzywane za 680zl w ladnym stanie.
szukac trzeba ofert - same sie nie znajda :grin:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”