Głośniki drzwi tylnich.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Głośniki drzwi tylnich.
Witam.Mam pytanie do kolegów,gdzie biegnie instalacja z głośników drzwi tylnich,bo w szufladzie radia mam tylko orginalną kostke gdzie podłączone są tylko głośniki w drzwiach przednich oraz nisko tonowy przy szybie.Chciałbym zaznaczyć iż Golfik jest w wersji GT i a głośnik w drzwiach tylnik są,oraz jest wyczuwalny kabel w gumie łączącej drzwi z słupkiem.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Przy szybie jest głośnik wysokotonowy.
Sprawdź, czy w kostce głośnikowej jest 8 kabli, czy 4. Jeśli jest 8, to są wyprowadzone kable na tył.
Potem następuje pytanie, czy idą do samych tylnych drzwi, czy kończą się gdzieś po drodze.
Poza tym w MK3 maskownica od głośnika jest zdejmowalna, to trudno ją zdjąć, wykręcić głośnik i sprawdzić, czy są kabelki
Sprawdź, czy w kostce głośnikowej jest 8 kabli, czy 4. Jeśli jest 8, to są wyprowadzone kable na tył.
Potem następuje pytanie, czy idą do samych tylnych drzwi, czy kończą się gdzieś po drodze.
Poza tym w MK3 maskownica od głośnika jest zdejmowalna, to trudno ją zdjąć, wykręcić głośnik i sprawdzić, czy są kabelki
Odpiołem kostke od radia i kabelkami od mp3 podpiołem poszczegulne kabelki w kosce i wszystko jest ok,tylne grają,więc mi sie zdaje że końcówka mocy padła
Pisownia tragiczna ! Chodziłeś do szkoły?
Pisownia tragiczna ! Chodziłeś do szkoły?
Ostatnio zmieniony sob lip 03, 2010 09:23 przez MANIO79, łącznie zmieniany 1 raz.
piszesz że masz kable przy radiu tylko do głośników przednich, potem piszesz że:MANIO79 pisze:gdzie podłączone są tylko głośniki w drzwiach przednich oraz nisko tonowy przy szybie.
czyli kable od głośników tylnych jednak masz podłączone pod kostkę isso?MANIO79 pisze:Odpiołem kostke od radia i kabelkami od mp3 podpiołem poszczegulne kabelki w kosce i wszystko jest ok, tylne grają
a może fader masz na przód?
początkowo myślałem że mam kabelki poprowadzone na przód ale są wszystkie poprowadzone do kostki tył i przód.A co to jest ten fader??arturek320 pisze:piszesz że masz kable przy radiu tylko do głośników przednich, potem piszesz że:MANIO79 pisze:gdzie podłączone są tylko głośniki w drzwiach przednich oraz nisko tonowy przy szybie.czyli kable od głośników tylnych jednak masz podłączone pod kostkę isso?MANIO79 pisze:Odpiołem kostke od radia i kabelkami od mp3 podpiołem poszczegulne kabelki w kosce i wszystko jest ok, tylne grają
a może fader masz na przód?