gdzie macie zamontowane radio w mk2 ??!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
gdzie macie zamontowane radio w mk2 ??!!
hejka pytanie jak w temacie ? w orginalnym miejscu czy kombinujecie po swojemu !! moze w schowku albo w miejscu popielniczki ale glownie chodzi mi o to zeby sie nie rzucalo w oczy ? moze macie jakies foto i kilka slow jak to zrobiliscie ))
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
Jak niechcesz zeby sie rzucalo w oczy to zamontuj w schowku, albo pod siedzeniem ewentualnie w bagażniku i do tego sterowanie radia w kierownicy
Najlepszym rozwiązaniem jest wsadzenie w kieszonke w drzwiach ta od kierowcy wtedy nie rzuca sie w oczy, i mozesz manipulowac z radiem.
Ja natomiast zainstalowalem radio w miejscu do tego przeznaczonym...... Niektórzy instalują w miejscu na popielniczke, a jeżeli chcesz faq montażu to naciśnij SZUKAJ bo na 99% jestem pewien, że gdzieś to tu widziałem.
Inne miejsca mi nie przychodzą do głowy można zamontować w miejscu koła zapasowego, na tylnim siedzeniu, podwiesić pod sufit ? Ale po co ?
Najlepszym rozwiązaniem jest wsadzenie w kieszonke w drzwiach ta od kierowcy wtedy nie rzuca sie w oczy, i mozesz manipulowac z radiem.
Ja natomiast zainstalowalem radio w miejscu do tego przeznaczonym...... Niektórzy instalują w miejscu na popielniczke, a jeżeli chcesz faq montażu to naciśnij SZUKAJ bo na 99% jestem pewien, że gdzieś to tu widziałem.
Inne miejsca mi nie przychodzą do głowy można zamontować w miejscu koła zapasowego, na tylnim siedzeniu, podwiesić pod sufit ? Ale po co ?
http://s8.bitefight.pl/c.php?uid=76141
no wiec widzicie sami nie ma lekko z decyzja chodzi mi po glowie opcja w schowku ale z tego co wiem bo juz pytalem sie na forum to wyjecie schowka w mk2 to nie taka latwa sprawa bo ponoc jest on polaczony z deska plombami i konieczne jest wyjomwaine calej deski a to srednio mi sie chce robic ale bede probowal moze ude mi sie cos delikatnie wyjac bez wiekszych strat materialnych no coz w weekend majowy mam juz co robic hehe pozdro
-
- Użytkownik
- Kontakt:
ja na szczęście mam kaseciaka w desce rozdzielczej i zmieniarkę ukrytą w aucie gdzieś ... i nie narzekam - w poprzednim aucie miałem black panel MD ze zdejmowanym panelem i windą i też było oK ,i jeszcze alpine CD i też nie zginął - oczywiście panel chowany był w schowku teraz biorę ze soba -taki tik sobie wyrobiłem
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
Ja kombinuje po swojemusajcik pisze:w orginalnym miejscu czy kombinujecie po swojemu
LINK
W środku nie robiłem żadnych modyfikacji więc wygląda jak wygląda
[b][size=134][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21804&postdays=0&postorder=asc&start=0]MK II GTD Special by wilk - sprzedany[/url][/size][/b]