moje nagłosnienie w krótce :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
moje nagłosnienie w krótce :)
witam mam zamiar kupic radyjko pioneer 500UB
i moje pytanie kieruje juz do was co do tego radja kupic ??
jaki wzmak jaki głosnik jaka skrzynia jakie głosniki odseparowane czy kondesator tez ??
mam na to oprócz radja około 2500zł pomózcie mi wybrac mam mozliwośc kupna w szkocji sprzetu pewnie troche taniej bedzie Pozdro czekam na wasze opinie
ps mam juz wzmacniacz Magnat Ultra 4000 do przednich głosników moze byc <??>
i moje pytanie kieruje juz do was co do tego radja kupic ??
jaki wzmak jaki głosnik jaka skrzynia jakie głosniki odseparowane czy kondesator tez ??
mam na to oprócz radja około 2500zł pomózcie mi wybrac mam mozliwośc kupna w szkocji sprzetu pewnie troche taniej bedzie Pozdro czekam na wasze opinie
ps mam juz wzmacniacz Magnat Ultra 4000 do przednich głosników moze byc <??>
Ostatnio zmieniony wt cze 08, 2010 11:48 przez Basss2, łącznie zmieniany 1 raz.
- RafałekVR6
- VR6 Driver
- Kontakt:
- gabriel_bar
- Mały gagatek
- Kontakt:
- gabriel_bar
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mnie kosztowało około 150 zł, maty bitumiczne miękkie, 18 sztuk niecałe 130zł z wysyłką, dystanse sam zrobiłem, około 15zł (płyta mdf 16 mm 11zł, wikol i trochę pracy). Jeśli chodzi o maty to te bitumiczne nie są najlepszym rozwiązaniem, ale efekt jest odczuwalny (wygłuszałem tymi matami ze świadomością że nie są najlepsze, ale wyszedłem z założenia że golfik nie jest najmłodszy i dlatego nie chciałem dużo wydawać)Basss2 pisze:a ile kosztuje wygłuszenie i dystanse ??
Nowe dystanse kosztują ponad 40zł, a maty jakie tam sobie wybierzesz, trzeba 2,2m^2, jak mam golfa 5 drzwi i tyle zużyłem (za głośnikiem podwójna warstwa, pół maty)
Ostatnio zmieniony czw cze 10, 2010 09:42 przez gabriel_bar, łącznie zmieniany 1 raz.
- RafałekVR6
- VR6 Driver
- Kontakt:
3500 mówisz...
to ja proponuję:
2500 wydać na 5 tub po 5 stówek
1000 wydać na 5 wzmacniaczy po 2 stówki
(firma i model bez znaczenia, ale pamiętaj że musi wyjść przynajmniej 10000 W peempeo - bo jak jest mniej to dziewczynom majtki nie spadają i trochę lipa)
poskręcasz kablami z garażu i będzie szał na wsi
a jeszcze jedno pytanie - skąd się urwałeś ?? potem idzie opinia w świat o kierowcach golfów
obawiam się że na tym forum nie znajdziesz rozwiązania swojego problemu, tutaj preferujemy "grające" caraudio
to ja proponuję:
2500 wydać na 5 tub po 5 stówek
1000 wydać na 5 wzmacniaczy po 2 stówki
(firma i model bez znaczenia, ale pamiętaj że musi wyjść przynajmniej 10000 W peempeo - bo jak jest mniej to dziewczynom majtki nie spadają i trochę lipa)
poskręcasz kablami z garażu i będzie szał na wsi
a jeszcze jedno pytanie - skąd się urwałeś ?? potem idzie opinia w świat o kierowcach golfów
obawiam się że na tym forum nie znajdziesz rozwiązania swojego problemu, tutaj preferujemy "grające" caraudio
mysle ze za 250zl juz tube kupisz 30cm głosnik.dwie takie i parkinson murowany.glosniki kup jakies boschmena i gwizdki za 50 zl...:VoyteQ:.. pisze:2500 wydać na 5 tub po 5 stówek
nie potrzeba ci "srodka" w sumie tak myśle.wiec moze same dwie tuby i gwizdki.bedzie buuuum cyk buuuum cyk .gwarantuje ze na takie granie 1500zl starczy.wzmacniacz daj ten co masz po co zmieniac.tube i gwizdki napędzi.