pewnie chodziło o to że jak coś ciężkiego będziesz przewoził i płyta się ugnie, mówię tu o miejscu gdzie jest głośnikpopak20 pisze:Włóż coś ciężkiego jestem ciekaw jaki będzie efekt
GOLF MK4 ARL KRIS
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W poprzednim aucie nie miałem wogole bagażnika i żyłem a było duzo mniejsze niż Golf.arturek320 pisze:pewnie chodziło o to że jak coś ciężkiego będziesz przewoził i płyta się ugnie, mówię tu o miejscu gdzie jest głośnikpopak20 pisze:Włóż coś ciężkiego jestem ciekaw jaki będzie efekt
Dam 2 podporki po bokach załtawi sprawe.
I tak brakuje Plexy jescze na to .
Tu możesz się zdziwić bo bagażnik "większa powierzchnia" większy i nie ma podpór. Jeszcze jak wytniesz na plexe to już osłabisz całkowicie. Podpory są konieczne!kris-krzysztof pisze: W poprzednim aucie nie miałem wogole bagażnika i żyłem a było duzo mniejsze niż Golf.
Projekt fajny ale nie do końca przemyślany. A szkoda
Ps. A gdzie dędze opona zapasowa?
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie dokońca wiesz jak to finalnie bedzie wygladac Całkowicie inaczej niż myślisz....popak20 pisze:Tu możesz się zdziwić bo bagażnik "większa powierzchnia" większy i nie ma podpór. Jeszcze jak wytniesz na plexe to już osłabisz całkowicie. Podpory są konieczne!kris-krzysztof pisze: W poprzednim aucie nie miałem wogole bagażnika i żyłem a było duzo mniejsze niż Golf.
Projekt fajny ale nie do końca przemyślany. A szkoda
Ps. A gdzie dędze opona zapasowa?
Oj przemyślany tylko nie skończony
Co ko koła pisałem juz
Ostatnio zmieniony sob cze 05, 2010 20:27 przez kris-krzysztof, łącznie zmieniany 1 raz.
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a o jakich istotnych błędach mówisz, bo nie zabardzo rozumiem.popak20 pisze: już zrobiłeś kilka istotnych błędów
To że nie odsunął dystansów przed tapicerkę w przednich drzwiach i że zamontował w boczkach głośniki to rozumiem, ale co pozatym nazywasz błędem ??
Ostatnio zmieniony sob cze 05, 2010 23:45 przez Piaseczeq, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
Nie tylko wytłumienie ale inne rzeczy też (tylne głośniki, za cięki materiał do zabudowy). Ale ja jestem tylko od krytyki A ty robisz po swojemu, i to trzeba uszanować.
Ostatnio zmieniony ndz cze 06, 2010 00:18 przez popak20, łącznie zmieniany 2 razy.
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Taki system miałem i odpoczątku chciałem tam głośnikipopak20 pisze:Nie tylko wytłumienie ale inne rzeczy też (tylne głośniki, za cięki materiał do zabudowy). Ale ja jestem tylko od krytyki A ty robisz po swojemu, i to trzeba uszanować.
[ Dodano: 06 Cze 2010 23:03 ]
To rozwin jak mozesz bo rano przeoczyłem (zaspany byłem)popak20 pisze:, za cięki materiał do zabudowy)
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
A możesz mi powiedzieć gdzie można i mniej więcej za ile taką obudowę syczka, bo to chyba nie jest oryginał z paska? W oryginalnych moje syczki helmutowi nijak się nie chciały zmieścić i ulepione jest to nie najładniej i chętnie bym to jakoś zmienił.popak20 pisze:W twoim przypadki jak u autora głośniki są pod tapicerką i to jest jak dla mnie błąd.guziolek pisze: Ja mam focale wsadzone jeszcze u Helmuta i są schowane pod oryginalnymi maskownicami. Widać i jemu zależało na tym żeby audio nie było jakoś szczególnie widoczne, jedynie tweetery są obsadzone po wioskowemu, ale narazie brak $ na poprawki.
Ja mam głośnika po za tapicerką i dodatkowo maskownice focala. Wygląda to tak jak na fotce.
To zdjęcie z paska szwagra. U mnie w goferku wygląda tak samo.
Obrazek
Raadek pisze: popak20 z chęcią bym zobaczył Twoją bezbłędną instalację.
Bezbłędna nie jest bo jednemu to się spodoba, a drugiemu tamto i tu podstawową rolę odgrywa też budrzet. Ostatnim moim wpisie napisałem że jestem od krytyki i każdy robi po swojemu według swoich uznania i to szanuje, bo kolega jak widać wkłada dużo pracy i mi się podoba. Ale nie które rzeczy bym zmienił. Nie wiem skąd te oburzenie, przecież nie napisał że mi się w ogóle nie podoba, tylko że bym zmienił 3 rzeczy. Po za tym jest wszystko ok. i na wysokim poziomie. Jak bardzo chcesz zobaczyć to muszę zrobić kiedyś fotki. A żeby zaspokoić twoją cierpliwość to wrzucę fotkę podczas zabudowy bagażnika. Nie jest w 100% gotowa i dlatego nie zamieszczam na forum. Całość jest zrobiona z płyty MDF.
guziolek Takie maskownice są w komplecie z głośnikami. Można też kupić same maskownice na alledrogo i w sklepach
duber,
Zaraz fotkę zimniejsze.
Ostatnio zmieniony pn cze 07, 2010 22:25 przez popak20, łącznie zmieniany 2 razy.
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: