[mk4]dalsza rozbudowa systemu.

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
czajaa22
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

[mk4]dalsza rozbudowa systemu.

Post autor: czajaa22 » sob maja 29, 2010 18:54

Witam. Temat dotyczy dalszej rozbudowy gdyż nie wiem co wybrać. Dotychczasowy zestaw to na przodzie odseparowany infinity reference seria 6000. Drzwi wytłumione oczywiście. Do tego mam okazje kupić wzmacniacz również Infinity Reference 7521A czy to dobry wybór czy może szukać czegoś innego? Na tyle narazie jbl gto 3501 no i sub jbl gt4 w skrzyni bas reflex. Wiadomo ze jbl tak sobie gra ale to było już w aucie dlatego chciałbym zmienić na coś innego może wznak zostanie a jakiś inny głośnik dać np JL audio w zamkniętej skrzyni lub jakaś cusomowa skrzynkę tak jak poniżej na zdjęciu gdyż bagażnik jest mi potrzebny.

Obrazek

Proszę o pomoc. Ceny w granicach rozsądku do 1000 lub powyżej za brakujące elementy oprócz przedniego zestawu bo on zostaje gdyż nie jest taki zły sadzę tylko potrzebuje dobrego wzmaka no chyba ze jakiś wzmacniacz 3 kanałowy który napędzi przedni zestaw i tylny sub.

R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”