dwa głośniki w radiu gamma
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
dwa głośniki w radiu gamma
Witam wszystkich. Mam pytanie związane z radiem gamma. Obecnie posiadam radio aplha w moim MK IV 3 drzwiowy, głośniki dwa z przodu i dwa wysokotonowe w słupkach z przodu, z tyłu mam tylko atrapy i nie wiem czy można tam coś podłączyć. Oto moje pytanie, czy jeśli włożę do niego radio gamma 4 to czy dzwięk będzie ok?? nie będzie żadnych ubytków z tytuły braku tylnych głośników?? i czy wejście bedzie pasowało??? jeśli nie to co innego polecacie?? z góry dzięki
slawny007 pisze:Oto moje pytanie, czy jeśli włożę do niego radio gamma 4 to czy dzwięk będzie ok?? nie będzie żadnych ubytków z tytuły braku tylnych głośników??
nie będzie po prostu gamma ma mocniejszą końcówkę mocy bo ma 4x20 teoretycznie, Ty użyjesz tylko dwóch na przód, ale ubytku z tego tytułu nie ma, radio będzie miało lżej, bo nie jest w pełni wykorzystywane,
slawny007 pisze:i czy wejście bedzie pasowało???
będzie pasować
szału na tym radiu nie będzie, każde inne radio znanych firm do 300 zł zagra lepiej.slawny007 pisze:jeśli nie to co innego polecacie??
można ale trzeba doprowadzić przewody i kupić maskowniceslawny007 pisze:z tyłu mam tylko atrapy i nie wiem czy można tam coś podłączyć.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob maja 22, 2010 21:57 przez A r t u r, łącznie zmieniany 1 raz.