Jaki głośnik basowy lub skrzynia
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jaki głośnik basowy lub skrzynia
Pytanie tyczy się jak w temacie co byście polecili basowego w cenie do 600zł. Aby było łatwiej opisze troche moje audio w samochodzie. Radio Alpine CDE-9881R wzmacniacz blaupunkt 4-kanałowy GTA Special 750W, kondensator Stealth STC-100 1F. Posiadałem skrzynie Clarion z głośnikiem tej samej firmy SW3011 12' o mocy 750W(120W) ale po 2 latach niestety przestał już grać. I pytanie co kupić do tego co już mam czy sam głośnik i wsadzić do starej skrzyni czy całkiem nową skrzynke i jaką. Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam
Proste ulice i gumowe drzewa!!!
-
- Forum Master
- Kontakt:
Z tego co napisałeś jednostka sterująca ok (sam taką posiadam wersję 9881rb), ale wzmacniacz już nie za ciekawy i skrzynia też nie specjalna. Nie wiem jaki masz przód i jak zrobiony, ale warto może by rozejrzeć się za innym piecem i do tego dobrać jakiś sub. Piec z polecanych na forum i sub także. Przeszukaj tematy, a coś sobie znajdziesz.
kup sobie pioneera ładnego i masz basik konkretny (a głośniczek potrafi)lksgrzegorz pisze:Posiadałem skrzynie Clarion z głośnikiem tej samej firmy SW3011 12' o mocy 750W(120W) ale po 2 latach niestety przestał już grać.
ale zgadzam się też z kolegą
bogib184 pisze:warto może by rozejrzeć się za innym piecem i do tego dobrać jakiś sub.
Gdy się urodziłem diabeł powiedział: "O k..wa! Konkurencja!"
Mój klekot - Diesel kopci, diesel czadzi - diesel nigdy Cie nie zdradzi
Mój klekot - Diesel kopci, diesel czadzi - diesel nigdy Cie nie zdradzi
-
- Nowicjusz
- Kontakt: