tak użyłem szukajki i wyskoczyło milion tematów ale nie mogłem znaleźć nic odpowiedniego dlatego prosze moderatorów i administratorów o nie usówanie posta bądź o pomoc.
wiem ze to głupi problem i pewnie ze mna jest cos nie tak ale nie moge zmiescic radia w moim golfiku mk3, poprostu nie chce sie do konca wsunac, jakieś porady?
problem z montazem radia
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Kable haczą ci o tył deski rozdzielczej mam tak samo w moim b3. Spróbuj kable ułozyc inaczej, u mnie pomogło
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
Jak jesteś cierpliwy to możesz wykręcić ten cały plastik wraz z nawiewami -> wsunąć radio -> wkręcić plastiki z nawiewami z powrotem. Jeśli nigdy tego nie robiłeś to będziesz musiał się pobawić (ja robię to już z zamkniętymi oczyma).
1) Zdejmujesz zaślepkę obok włącznika świateł
2) podważasz zatrzask i wyciągasz włącznik świateł -> odkręcasz ukryta pod nim śrubkę która trzyma plastiki wokół licznika
3) Ściągasz zaślepkę po prawej stronie licznika (z takim jak by wypukłym walcem (tam gdzie w niektórych wersjach jest podgrzewanie foteli))
4) Odkręcasz śrubki pod ta zaślepką
5) Ściągasz ten plastik na około liczników
6) Wyciągasz nawiewy (ostrożnie, to wymaga największej cierpliwości) musisz czymś podważyć
7) odkręcasz dwie śrubki pod nawiewami
Zdejmujesz zaślepkę po prawej stronie radia i odkręcasz śrubę
9) wyjmujesz cały plastik, wciskasz radio do końca, i wsadzasz cały plastik.
10) skręcasz wszystko z powrotem
Gwarantuje ze to rozwiąże twój problem.
Uwaga podczas rozkręcania ostrożnie z plastikami, jeśli jesteś niecierpliwy to się za to nie zabieraj.
Uwaga przed odkręcaniem śrubek z nawiewu zamknij nawiew aby śrubki nie wpadły do środka
1) Zdejmujesz zaślepkę obok włącznika świateł
2) podważasz zatrzask i wyciągasz włącznik świateł -> odkręcasz ukryta pod nim śrubkę która trzyma plastiki wokół licznika
3) Ściągasz zaślepkę po prawej stronie licznika (z takim jak by wypukłym walcem (tam gdzie w niektórych wersjach jest podgrzewanie foteli))
4) Odkręcasz śrubki pod ta zaślepką
5) Ściągasz ten plastik na około liczników
6) Wyciągasz nawiewy (ostrożnie, to wymaga największej cierpliwości) musisz czymś podważyć
7) odkręcasz dwie śrubki pod nawiewami
Zdejmujesz zaślepkę po prawej stronie radia i odkręcasz śrubę
9) wyjmujesz cały plastik, wciskasz radio do końca, i wsadzasz cały plastik.
10) skręcasz wszystko z powrotem
Gwarantuje ze to rozwiąże twój problem.
Uwaga podczas rozkręcania ostrożnie z plastikami, jeśli jesteś niecierpliwy to się za to nie zabieraj.
Uwaga przed odkręcaniem śrubek z nawiewu zamknij nawiew aby śrubki nie wpadły do środka
Ostatnio zmieniony czw maja 20, 2010 01:39 przez leszman, łącznie zmieniany 1 raz.
Bad Look