nie znajdziesz takiego glosnika bo nawet serujny bez pierscienia bedzie zawadzal o szybe, wiec odpusc sobie temat z szukaniem glosnikow "plytkich"
nie rozumiem Cie, napisalem abyc kupil pierscie, koszt 20 zł i masz po problemie, ale wiedze ze dalej brniesz w swoje
odpowiedajac na pytanie:
nie wiem, mysle ze nie wiecej jak 30mm
jaka max. głębokość głośnika?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Na wstępie witam wszystkich forumowiczow serdecznie! Jestem tutaj z Wami pierwszy raz a to dlatego że dopiero od 3 dni jestem posiadaczem VW Golfa III 1,8 Kombi, rok 94!!!
W związku powyższym uczę sie dopiero tego auta i wiele przede mną!
Mowa na tym forum o głębokości głośnika do drzwi Golfa IV, ja jak już wspomniałem mam VW Golf III i może przy okazji będzie ktoś tak uprzejmy i podpowie mi jakie wymiary powinien mieć głośnik do mojego auta w drzwi zarowno przednie jak i tylne gdyż niebawem chciałbym sobie takowe zamontować a szkoda by było "zmoczyć"!!!
Z gory serdeczne dzięki! Pozdrawiam!
W związku powyższym uczę sie dopiero tego auta i wiele przede mną!
Mowa na tym forum o głębokości głośnika do drzwi Golfa IV, ja jak już wspomniałem mam VW Golf III i może przy okazji będzie ktoś tak uprzejmy i podpowie mi jakie wymiary powinien mieć głośnik do mojego auta w drzwi zarowno przednie jak i tylne gdyż niebawem chciałbym sobie takowe zamontować a szkoda by było "zmoczyć"!!!
Z gory serdeczne dzięki! Pozdrawiam!