witam powiedzcie mi co zrobic!!. mianowicie mam woofer podlaczony prosto do radia . niestety ale poprostu nie mam teraz kaski zeby kupic wzmacniacz. chodzi mi o to, ze gdy na radiu podciagne basy to wiadomo podciaga sie na wsyzstkie kanaly. inaczej nie mozna w tym radiu. co zobic zebym mogl wzmocnic sygnal tylko na woofer. jest taka mozliwosc "domowym sposobem" to jakos wykonac
A i jeszcze jedno radio mam pioneera ktorys model z DEH'ow nie pamietam. radio ma wyjscie na wzmacniacz ale takze oddzielne na woofer. co to za wyjscie moze byc? nie rozumie- ze niby co? woofer prosto do radia podlaczac przez to? mozna tak w ogole?
tylko prosze nie smiejcie sie ze mnie!! ja nie mam na ten temat zielonego pojecia
woofer prosto pod radio jak to zrobic zeby...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
mam pomysl wez poprostu faderem ustaw tak 70% na tyl a 30% na przód wtedy jak dasz glosniej to woofer bedzie bumbal a te z przodu sie nie beda tak meczyc bo chyba o to ci chodzi? basu nie ustawisz osobno dlla roznych kanalow. pozdro
>>>>>White GL by Stary<<<<
juz tak robilem ale nie pasuje mi to zbytnio. bo to ani efektu z tylu ani normalnego glosu z przodu juz myslalem o jakis moze kondensatorach prze buferem ale nie znam sie na tym az tak i nie mam pewnosci jakie byly by skutki uboczne a ryzykowac nie chce
[ Dodano: 09 Kwi 2006 20:43 ]
musze sie zebrac i kupic wzmac . ale to znowu zwoce sie do was to mi powiecie-pomozecie jak to wszystko skablowac zeby poprawnie dzialalo
POZDRAWIAM Wszystkich !!!!
[ Dodano: 09 Kwi 2006 20:43 ]
musze sie zebrac i kupic wzmac . ale to znowu zwoce sie do was to mi powiecie-pomozecie jak to wszystko skablowac zeby poprawnie dzialalo
POZDRAWIAM Wszystkich !!!!
=-oiZo=- golf II 1,8 GT