Witam. Przymieram się w moim Golfie IV do zamontowania nowego zestawu głośników. W Car Audio asem nie jestem więc kieruję pytanie do was:
Otóż chcę by zestaw składał się z 4 głośników: 2 przód i 2 tył (oczywiście + po 2 wysoko tonowe). Chcę także podłączyć wzmacniacz. Pytanie polega na tym, że chcę by w momencie podączenia odtwarzacza DVD moje dziecko słyszało dźwięk w tylnym zestawi głośników a a jadąc słyszał co tam chcę w przednim zestawi. Jest możliwe ustawienie dwóch takich "obiegów", które gdy będzie trzeba odtwarzać będą z jednego źródła?
Proszę o wstępne rady jaki sprzęt i w jaki sposób to można zrobić.
Zestaw do Golf IV Variant
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Zestaw do Golf IV Variant
Wszytko jest do zrobienia jak koniecznie chesz 2 zestawy (ale scena na tym ucierpi) to możesz przeciecież na radiu wyłaczyc jedno wyjście i juz tył nie będzie grał.maghnat pisze:Witam. Przymieram się w moim Golfie IV do zamontowania nowego zestawu głośników. W Car Audio asem nie jestem więc kieruję pytanie do was:
Otóż chcę by zestaw składał się z 4 głośników: 2 przód i 2 tył (oczywiście + po 2 wysoko tonowe). Chcę także podłączyć wzmacniacz. Pytanie polega na tym, że chcę by w momencie podączenia odtwarzacza DVD moje dziecko słyszało dźwięk w tylnym zestawi głośników a a jadąc słyszał co tam chcę w przednim zestawi. Jest możliwe ustawienie dwóch takich "obiegów", które gdy będzie trzeba odtwarzać będą z jednego źródła?
Proszę o wstępne rady jaki sprzęt i w jaki sposób to można zrobić.
Albo rozwiązanie z 4x16+TW są takie zestawy ale do tanich nie należą .
Ostatnio zmieniony wt mar 09, 2010 11:17 przez kris-krzysztof, łącznie zmieniany 1 raz.