Co warte są te firmy ???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Co warte są te firmy ???
Zna ktoś takie coś jak US Blaster USB4002, RTO Hamburg, Alphard, VoiceKraft ??? Może ktoś się wypowie na temat tych firm - potrzebny wzmacniacz pod 2 przednie głośniki 45 RMS sztuka (firma niespecjalna ale pod radiem hałasują a nie grają ). Dzięki z góry za info
- voytec90
- Mały gagatek
Popatrz na takie firmy jak MAC Audio, Carpower, Magnat, Blaupunkt. Na allegro jak popatrzysz to na pewno coś znajdziesz dobrego w dobrej cenie ale z tych firm co wymieniałeś nie kupuj nawet nowego.
Mój panzerVAGen mk4 viewtopic.php?f=89&t=417717
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
akuratbogib184 pisze:bo radio Alpine 9881 RB ma też niby ze 27 rms
żadne nradio nie ma więcej niż 20 rmsu
słabe kable zasilające radio - zapewne z instalacji fabrycznej.bogib184 pisze:podświetlenie na radiu aż przysiada.
Wymień na grube kable bezpośrednio z aku - pamiętaj o bezpieczniku.
A najlepszym rozwiązaniem będzie jednak wzmak używane alpine, sony xm...
Jeśli ma zasilać tylko przód - polecam audisona srx2 - można tanio znaleźć a brzmi całkiem sympatycznie.
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
-
- Forum Master
- Kontakt:
Teraz to już mam sporą jasność. Myślałem o tym przewodzie pod radio, że cienki, ale i tak Alpine nie uciągnie tych głośników - sam sopran to powinno opanować Będzie wzmacniacz w bagażniku tylko upatrzę coś z waszej listy Czy do tych modeli można później bezpośrednio podłączyć aktywny sub, ponieważ chcę trochę basu, ale nie musi to być mocno głośne, tylko żeby było słyszalne trochę niskich w aucie - słucham cicho, ale lubię niskie zejście