Problem z podłaczeniem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Problem z podłaczeniem
Witam mam o toz taki problemik ze jak włoze kluczyk do stacyjki to radio sie załancza a jak wyjme to sie wyłancza... i bez kluczyka a ni mru mru xD wiem ze trza odłaczyc jeden z kabli od radia tylko nie wiem ktory... ;/ na radiu narysowany jest schemat itp i wychodzi na to ze trza odłaczyc czerwony odłanczam a tu pupa nie działa wcale... sa podłaczone 3 kable(czerwony, czarny, zołty) i 2 osobne (pomaranczowy i niebieski) moze trza zamienic ktorys na ktorys...?
Fuck AirRide
... i nie gra jak tak zrobie... tu macie schemat co gdzie i jak jest podłaczone (gra tylko z kluczykiem w stacjce a bez juz nie)
zołty z czerwonym
..............................czarny z szaro czarnym cos takiego,......czerwony z ciemno czerwonym podchadzacym pod pomarancz
a na radiu schemat pokazuje
- zołty; zapasowy
- czerwony; zapłon cos tam B+
zołty z czerwonym
..............................czarny z szaro czarnym cos takiego,......czerwony z ciemno czerwonym podchadzacym pod pomarancz
a na radiu schemat pokazuje
- zołty; zapasowy
- czerwony; zapłon cos tam B+
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 15:33 przez wonski.pt, łącznie zmieniany 6 razy.
Fuck AirRide
coś pokręciłeś,
jak miałeś czarny tam z szarym,
czerwonym z czymś tam
żółty z czymś tam też
to opcja co grała z kluczykiem,
bez kluczyka:
odłączasz żółty i łączysz go z czerwonym , a tamten co był podłączony żółty zostawiasz (izolujesz oczywiście), musi działać, musiałeś coś namieszać
daj może foto jak to zrobiłęś
[ Dodano: Sro 03 Lut, 2010 ]
już wiem co namieszałeś, ty podpiołeś żółty z radia do czerwonego wychodzącego z instalacji radia, a miałeś złączyć to co od kostki radia idzie żółty i czerwony i dopiero podłączać ,
jak miałeś czarny tam z szarym,
czerwonym z czymś tam
żółty z czymś tam też
to opcja co grała z kluczykiem,
bez kluczyka:
odłączasz żółty i łączysz go z czerwonym , a tamten co był podłączony żółty zostawiasz (izolujesz oczywiście), musi działać, musiałeś coś namieszać
daj może foto jak to zrobiłęś
[ Dodano: Sro 03 Lut, 2010 ]
już wiem co namieszałeś, ty podpiołeś żółty z radia do czerwonego wychodzącego z instalacji radia, a miałeś złączyć to co od kostki radia idzie żółty i czerwony i dopiero podłączać ,
nic nie zmieniłem... podłaczyłem tak jak było czyliw wersja z kluczykiem bo inaczej nie chce grac a wiec:
zołty ktory wychodzi z kostki podłaczyłem pod czerwony ktory idzie gdzies tam pod konsola, czerwony z kostki podłaczyłem z niby pomaranczowym ktory tesz idzie spod maski xD, a czarny to wiadomo... juz nic nie kumam xD zasrany kluczyk po co on komus był... ;D
P.S.
jeszcz ektos był az tak madry ze poowijał kable tasma klejaca a nie izolacja
zołty ktory wychodzi z kostki podłaczyłem pod czerwony ktory idzie gdzies tam pod konsola, czerwony z kostki podłaczyłem z niby pomaranczowym ktory tesz idzie spod maski xD, a czarny to wiadomo... juz nic nie kumam xD zasrany kluczyk po co on komus był... ;D
P.S.
jeszcz ektos był az tak madry ze poowijał kable tasma klejaca a nie izolacja
Ostatnio zmieniony śr lut 03, 2010 16:10 przez wonski.pt, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuck AirRide
to dziwne bo skoro zrobiłeś tak jak powinno być czyli żółty i czerwony z kostki iso w radio złączony z czerwonym w konsoli, i masa, to powinno hulać, najlepiej sprawdzić w którym kablu jest prąd po przekręceniu kluczyka, czy w tym czerwonym czy pomarańczowym,wonski.pt pisze:podłaczyłem tak jak było czyliw wersja z kluczykiem bo inaczej nie chce grac
wydaje mi sie ze w czerwonym bo jak na przekreconym kluczyku dotukałem zołtym kablem to szła mała iskra...taki pstryk ;Darturek320 pisze:to dziwne bo skoro zrobiłeś tak jak powinno być czyli żółty i czerwony z kostki iso w radio złączony z czerwonym w konsoli, i masa, to powinno hulać, najlepiej sprawdzić w którym kablu jest prąd po przekręceniu kluczyka, czy w tym czerwonym czy pomarańczowym,wonski.pt pisze:podłaczyłem tak jak było czyliw wersja z kluczykiem bo inaczej nie chce grac
Fuck AirRide