Na początek chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Dzień dobry.
Od 2 dni jestem posiadaczem MK5 z 2004 roku. Mam w posiadaniu głośniki Infinity 8003, są to głośnik trójdrożne o średnicy 250 mm i mocy100W RMS, 300W muzycznej.
Moje pytanie: jak je podłączyć do radia fabrycznego??
Bardzo prosze o porady.
Pozdrawiam.
Infinity 8003i montaż do MK5
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jak mam być szczery to się jeszcze nie zastanawiałem gdzie będę je montował, ale do rzeczy głośniki mam 4 w przednich drzwiach a z tyłu głucho. Co do wzmachola to nie posiadam ale kto wie co się zmieni (na obecną chwile nie planuje (kobieta krzyczy)). Wiesz może na ile głośników ma wyjście to radyjko?
Jak Ty byś to na moim miejscu zamontował??
Jak Ty byś to na moim miejscu zamontował??
Kubus20 masz jakiś pomysł na sprawdzenie tego ile wyjść ma radio bez demontażu?
Faktycznie z tymi głośnikami troche przesadziłem więc puścił bym je przez jakiś wzmacniacz bo gdzieś powinienem go mieć. Ciekaw jestem jak trzba by było podłączyć te głośniki n tył jużeli radio wyjście ma tylko na przód?
Faktycznie z tymi głośnikami troche przesadziłem więc puścił bym je przez jakiś wzmacniacz bo gdzieś powinienem go mieć. Ciekaw jestem jak trzba by było podłączyć te głośniki n tył jużeli radio wyjście ma tylko na przód?