Ile pociągnie???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Ile pociągnie???
Mam takie pytanko mam mk3 powiedzcie mi ile mocy RMS moze uciągnąć ten jeden akumulator tak żeby nie było problemów(Ile łacznie moge podłaczyć głosników i o jakiej mocy zeby nie było problemów)Zeby nie było takich sytuacji ze np. światła mrugają.
-
- Forum Master
- Kontakt:
ciekawe czy przy kazdym aku i alternatorze jak mam 19td niecale 1.5kw i masakra nawet jak mialem 1kw tez nie bylo kolorowoSlavwek.ie pisze:Przy zrobionej poprawnie instalacji zasilania uciągnie bez problemu
[ Dodano: 25 Gru 2009 18:40 ]
Slavwek.ie, jak bys podal definicje dobrze zrobionej instalacji
-
- Forum Master
- Kontakt:
Ja pytałem tak z ciekawości jakbym kiedys chciał załozyc jakis mozny sprzęt.Na razie kupiłem power bassy na przód i do tego jakaś skrzynka do 300-400W RMS.I własnie się zastanawiam czy kupić dwa wzmacniacze 4-kanałowy i monoblocka czy jedną 4-kanałowke ja bym wolał to drugie jednak bo mniej miejsca zajmuje.Tylko pytanie czy kupie jakiś fajny wzmak co pociągnie ten zestawik chce wydac na wzmacniacz 400-500 raczej używany.Doradzcie jakiej marki mam szukać wzmacniacza,myślałem nad crunchem albo axtonem??
Podaj modele głośników jakie masz, ewentualnie jakie planujesz. To coś się wybierze.
Ostatnio zmieniony sob gru 26, 2009 13:11 przez popak20, łącznie zmieniany 1 raz.