no to będziesz musiał mostkować kabelki w oryginalnej wtyczce , bo radyjka na cztery głośniki mają 8 kabli , a Twoje radyjko ma tylko 5Jarecek pisze:Jeden głosnik w drzwiach po prawo, jeden po lewo i z tyłu w bagażniku 2 głośniki
Podłączenie Radia w Golfie II
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
nic skomplikowanego , kup kostki , pomożemy , tylko powiedz jeszcze ile masz kabli w oryginalnej wtyczce
[ Dodano: 13 Lis 2009 23:04 ]
ale w każdym sklepie elektronicznym Ci dadzą
[ Dodano: 13 Lis 2009 23:06 ]
ale jak masz w radyjku tylko pięć kabli , to przynajmniej nie będziesz miał problemu z fazowym podłączeniem głośników
[ Dodano: 13 Lis 2009 23:04 ]
ale w każdym sklepie elektronicznym Ci dadzą
[ Dodano: 13 Lis 2009 23:06 ]
ale jak masz w radyjku tylko pięć kabli , to przynajmniej nie będziesz miał problemu z fazowym podłączeniem głośników
Oki tylko będę musiał sprawdzić ile mam kabelków w aucie ale to dopiero powiem w niedziele gdyż Golfik znajduje się za Nadarzynem i dopiero po jutrze tam będę. Mam nadzieję że z waszą pomocą mi się uda Bo naprawdę sam to bym jeszcze z dymem go puścił jakbym podłączył ;|
Aha i jeszcze mam pytanie bo te głośniki co mam są ok ale chciałbym więcej bassów i jakieś lepsze, subwoofery.Doradzicie coś? Z elektroniki to ja jestem nowicjusz, a tak jak pisałem póki co nie mam jak się poruszać bez oc i przeglądu :/
Aha i jeszcze mam pytanie bo te głośniki co mam są ok ale chciałbym więcej bassów i jakieś lepsze, subwoofery.Doradzicie coś? Z elektroniki to ja jestem nowicjusz, a tak jak pisałem póki co nie mam jak się poruszać bez oc i przeglądu :/