Jakie radio najmniej gryzie się z deska w Golf'ie 3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- lunatyk1981
- Ma gadane
Jakie radio najmniej gryzie się z deska w Golf'ie 3
Planuje zakup radia do Golf'a 3, ale zalezy mi na tym aby bylo na CD przy zalozeniu zeby z wygladu jak najlepiej wtapialo sie w deske golfa, macie jakies pomysly ?
Słowa to słowa, a czyny to czyny.
- lunatyk1981
- Ma gadane
cos z alpinki ja mam cda 9854 pasuje pieknie i ma zmieniane podswietlenie ( zielone, czerwone, czerwono-niebieskie i bursztyn) i gra nawet przyjemnie
Ostatnio zmieniony wt sie 25, 2009 21:05 przez instal20, łącznie zmieniany 1 raz.
- lunatyk1981
- Ma gadane
sebinHo oczywiscie dobre brzmienie jest wazne dla wielu nawet najwazniejsze, nie wiem szczerze mowiac czy dla mnie tez, nie uwazam sie za konesera muzyki ktory wychwyci kazdy bass itp ale masz racje i dlatego w tych propozycjach kolegow przyjze sie parametra aby wychwycic w najgorszym razie wspolmiarke jakosci brzmienia do designu
kris87 i instal20 dziekuje bardzo za propozycje, tak jak wspomnialem wyzej uwaznie sie przyjze tym modela.
pozdrawiam
kris87 i instal20 dziekuje bardzo za propozycje, tak jak wspomnialem wyzej uwaznie sie przyjze tym modela.
pozdrawiam
Słowa to słowa, a czyny to czyny.
lunatyk1981, jak już musisz coś wybierac to alpine bądź clarion od siebie mogę polecić alpine cde- 9884r (jedną z funkcji jest zielone podświetlanie)
Ale ja np zamiast dostosowałem nawiew do reszty środeczka:
Jak chcesz mogę pstryknąć jak ten modelik świeci na zielono:)
Ale ja np zamiast dostosowałem nawiew do reszty środeczka:
Jak chcesz mogę pstryknąć jak ten modelik świeci na zielono:)
Ostatnio zmieniony wt sie 25, 2009 23:07 przez sebinHo, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Nowicjusz
orginalne vw rhapsody bedzie pasowac
Ostatnio zmieniony śr sie 26, 2009 20:04 przez gosc_niedzielny, łącznie zmieniany 1 raz.