tez o tym pomyslalem. Chyba innej mozliwosci nie ma w tym wypadku. Napisze to samo co ostatnio. Zrobie to w weekend. Zona akurat pojdzie do pracy to bede mial czas spokojnie podlubac sobie z tym

Juz zagadalem z sasiadem, mowi, ze ma jakies bezpieczniki w rezerwie.
[ Dodano: 05 Wrz 2009 17:07 ]
no nareszcie sie udalo

Zrobilem to ale poczatkowo myslalem, ze mnie krew zaleje. Bezpiecznik faktycznie poszedl. Wyczailem na forum tabele z bezpiecznikami, gdzie napisane bylo, ze bezpiecznik do radia jest z nr 42, 15A. To samo jest w ksiazce serwisowej. Takie tez kupilem, wymienilem z prawej, potem z lewej, potem z tej i z tej (dlatego, ze moj golfik jest angolem i ma skrzynke z bezpiecznikami z prawej strony, totez troszeczke jest inny uklad bezpiecznikow) i lipa. Radyjko dalej nie gra. Prawie sie poddalem ale jeszcze z glupa postanowilem sprawdzic jeden bezpiecznik, inny, 25A bo co mi w sumie szkodzilo. I gra! Potem juz postapilem zgodnie z Twoimi wskazowkami co do podswietlenia i rowniez jest super. Tu mialem nerwowke bo nie chcialo mi sie kleic tych kabli jak Ty to zrobiles i ciagle mi wypadaly ale w koncu udalo mi sie to jakos poskromic. Dzieki
czesik7 za pomoc.
Pozdrawiam.