tweetery
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
tweetery
Panowie mam takie pytanie bo chce sobie tweetery zamontowac w oslonka lusterek i mam taki problem z materialami dokladnie chodzi mi kawalek rurki srednicy okolo 48mm by zmiescil sie w nia tweeter i tu zaczynaja sie schody czy zastosowac plastikowa rurke czy moze drewniana i czy by mi stolarz takie cos zrobil bo myslalem i nic nie wymyslilem skad mozna wziac takie cos i tu druga sprawa czy podpowiedzielibyscie mi co mozna zrobic
ja dalem pcv potem drewniana mi wytoczyli.przykleilem distalem ja do plastyku potem szpachel...zobacz w temacie podwieszonym"instalacje forumowiczow"jes tam jakas fota moja
[ Dodano: Pią Lip 24, 2009 17:34 ]
o
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=166410&start=0
[ Dodano: Pią Lip 24, 2009 17:34 ]
o
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=166410&start=0
Ostatnio zmieniony pt lip 24, 2009 18:19 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
distalem,ale on dlugo schnie.poxipol szybko schnie...klej jest i tak tylko poto abys niezruszył tego przy szpachlowaniu.bo potem szpachel (włukno szklane)to trzyma.
[ Dodano: Sob Lip 25, 2009 10:40 ]
jak juz ukierunkowalem na aucie tweetery w tych "rurkach"to przykleilem je klejem na gorąco.sa takie laski co sie rozgrzewa w pistolecie na prąd i schną 2min.tyle przytrzymasz bez ruchu chyba.potem owy distal i ...wlukno.
[ Dodano: Sob Lip 25, 2009 10:40 ]
jak juz ukierunkowalem na aucie tweetery w tych "rurkach"to przykleilem je klejem na gorąco.sa takie laski co sie rozgrzewa w pistolecie na prąd i schną 2min.tyle przytrzymasz bez ruchu chyba.potem owy distal i ...wlukno.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Jasne, wg mnie tak jest najlepiej. Nie trzeba nic przerabiać ani tworzyć średnioprofesjonalnych miejsc w słupkach. Oczywiście to wciąż moje zdanie.duber pisze:to twoje zdanie a nie ze najlepiej.ja godzine bawilem sie tweeterami w aucie i mam inne odczucia.wiec co kto lubi a nie gdzie najlepiejPaulAdmin pisze:wiem, że bliżej oryginałowi jest najlepiej.
Jeśli chcesz moim sposobem to dam Ci namiar na gościa który sprzedaje takie podkładki. One pasują idealnie tylko najlepiej żeby tweeter miał się na czym oprzeć, mój miał poszerzenie i wszystko pasuje na 100 i nawet dobrze gra. Ja akurat nie pokazuje ich i jeżdzę z maskownicami.
Ostatnio zmieniony ndz lip 26, 2009 05:04 przez PaulAdmin, łącznie zmieniany 1 raz.