Mk2 zabudowa audio

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
mendrek
Ma gadane
Ma gadane

Mk2 zabudowa audio

Post autor: mendrek » pt cze 19, 2009 17:41

Witam przymierzam się do zabudowy audio w swoim mk2 jetta. Chciałbym się jakoś zorientować czy za dużego błędu nie robię. Mianowicie chciałbym zrobić takie car audio na poczatek. Zastosować z przodu panele pod głośniki 2x165 plus do tego dorobić słupki pod 2 twetery u klubowicza kuby który się tym zajmuje (czekam na odpowiedz). Do tego zastosować wygłoszenie drzwi matami oraz wstawić w to głośniki blapunkt gtc662. Do takiego zestawu muszę dokupić radio bo moje się sfajczyło po 4 lata użytkowania i wybrałem tu alpine ida-x300 która moim zdaniem jest niezła. W przyszłości planuje dodać jakiegoś wzmaka 6 kanałowego i dorzucić suba do bagażnika. Czy taki zestaw na taschkach 2x165 z tymi głośnikami i radiem dobrze zagra. Moze macie jakieś inne propozycje. co do nagłośnienia. Co zastosować. Jak możecie pod radźcie coś w podobnej cenie. Czy lepsze głośniki w taschi coś dadzą przy samym radiu czy te blapunkty wystarcza. Oczekuje ze to zagra lepiej niż ta seria co siedzi. Może ktoś podobna zabudowę ma na taschkach 2x165. Pozdrawiam Paweł
Ostatnio zmieniony pt cze 19, 2009 17:47 przez mendrek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rysiektr
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: rysiektr » ndz cze 21, 2009 13:31

wzmak 6-ci kanałowy to od razu pomysł nie trafiony bo drogie to jest
Głośniki marki blaupunkt to możesz sobie od razu odpuścić bo sie do niczego nie nadają.
Zabudowa na
mendrek pisze:taschkach 2x165
ok będzie głośno z przodu, osobiście wolałbym 1x165 ale kwesta gustu.
Nie podałeś jakiej muzyki słuchasz jaki wzmak ma być i i le $$. Co do IDA mi by nie pasowało bo otwiera wyłącznie MP3 z pendrive'a

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf

Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”