Antena automatyczna Golf 3 19.D 95r.

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

djgrass
Nowicjusz
Nowicjusz

Antena automatyczna Golf 3 19.D 95r.

Post autor: djgrass » ndz maja 10, 2009 15:02

Witam
Mam problem z antena jest ona prawdopodobnie elektryczna tylko nie mam kabelkow do jej podlaczenia.. czytalem ze w starszych modelach kabelki od anteny ida do przekaznika a dopiero z przekaznika np. do radia ewentualnie gdzie moglby byc ten przekaznik i jak wyglada lub jak dostac sie do tej anteny czy przez nadkola czy cala deske rozdzielcza trzeba rozebrac.
Dzieki z góry

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » ndz maja 10, 2009 15:05

zdejm sobie koło i odkręć nadkole plastykowe. Powinna mieć kabel ze stałym plusem, masowy, i kabel sterujący podłączany do radia. I sama antena oczywiście. Przekaźnik takie anteny mają w środku i nic więcej nie trzeba, przynajmniej takich kilka widziałem. Zwróć uwagę że jeśli masz klimę to zbiorniczek podciśnienia który ma być obok anteny w nadkolu nie zmieści siętam jak założysz elektryczną. I musisz go wyjąć i wsadzić gdzieś pod maskę.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

djgrass
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: djgrass » ndz maja 10, 2009 15:09

Paweł Marek pisze:zdejm sobie koło i odkręć nadkole plastykowe. Powinna mieć kabel ze stałym plusem, masowy, i kabel sterujący podłączany do radia. I sama antena oczywiście. Przekaźnik takie anteny mają w środku i nic więcej nie trzeba, przynajmniej takich kilka widziałem. Zwróć uwagę że jeśli masz klimę to zbiorniczek podciśnienia który ma być obok anteny w nadkolu nie zmieści siętam jak założysz elektryczną. I musisz go wyjąć i wsadzić gdzieś pod maskę.
oki dzieki wielkie.
Pzdr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”