Passat b2 - prosze o pomoc!!!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Passat b2 - prosze o pomoc!!!!
Siemka!
Mam passata b2 kombi i ma on 4 głośniki 4x6. Z przodu 2 boschmany a z tyłu jeszcze chyba fabryczne. Radyjko jakie posiadam to Alpine na kasety 4x25w. Nie mam żadnego wzmaka ani tym podobnego. Chciałem kupić większe głośniki ale problem jestw tym że nie ma gdzie ich zamontować. Włożenie czegoś do bagarznika odpada ze względu na to że jest cały czas "urzywany";) Teraz zastanawiam sie nad zakupem czegoś z mp3. Myśle o nowym radyjku Alpine 9843:) Co o tym sądzicie i ewentyalnie czy coś można zmienić albo dodać jakiś wzmacniacz bo zmiana głośników raczej odpada, bo jak już wcześniej napisałem nie ma gdzie zmieścić czegoś większego:)
Z góry dzięki za odpowieć!
Mam passata b2 kombi i ma on 4 głośniki 4x6. Z przodu 2 boschmany a z tyłu jeszcze chyba fabryczne. Radyjko jakie posiadam to Alpine na kasety 4x25w. Nie mam żadnego wzmaka ani tym podobnego. Chciałem kupić większe głośniki ale problem jestw tym że nie ma gdzie ich zamontować. Włożenie czegoś do bagarznika odpada ze względu na to że jest cały czas "urzywany";) Teraz zastanawiam sie nad zakupem czegoś z mp3. Myśle o nowym radyjku Alpine 9843:) Co o tym sądzicie i ewentyalnie czy coś można zmienić albo dodać jakiś wzmacniacz bo zmiana głośników raczej odpada, bo jak już wcześniej napisałem nie ma gdzie zmieścić czegoś większego:)
Z góry dzięki za odpowieć!
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Witaj wystarczy wygłuszyc drzwi i z głosników z przodu wyciągniesz już ładny basik pod warunkiem że pracuje tam system odseparowany. RAdyjko które opisałeś to na mp3 jak najbardziej polecam. Wzmacniacz jest wskazany zawsze jednak jaki to musiałbyś podac co tam u ciebigra dokładnie modele głosników.
TUTENHAMON
-
- Nowicjusz
passek
Z przodu 2 głośniki boschmana 2-drożne o mocy muzycznej 260W a nominalnej 100W RMS, z tylu glosnki fabryczne chyba o mocy ponoc 120W
- TUTENHAMON
-
- Nowicjusz
;)
A co myślisz o tym http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=75127281 - gdyby udało sie wstawić te panele na przód, do tego jakieś głośniki 16,5 a te boschmany dać na tył, no i do tego oczywiście nowe radyjko
- TUTENHAMON
-
- Nowicjusz