Car Audio Jakie Kupić:P??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Car Audio Jakie Kupić:P??
Witam mam mały problem kupiłem niedawno golfa 3 i chcialem odrazu sobie wrzucic do niego fajnie grajace car audio czyli radio , wzmacniacz , tuba o to mi chodzi .Radio mam jakies tam pioneera 4x45 chyba moze byc ale reszty brak co mi poradzicie moj budzet jest nie za duzy jak na sprzecik czyli ok 300 zł pomozcie mi
-
- Forum Master
- Kontakt:
- patryk2340
- Carpe Diem
- Kontakt:
Poczytaj kolego, zanim inni Cię zjedzą tu na forum http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=9787
Aha, no i jak masz 300zł na wszystko, to albo dozbieraj przynajmniej drugie tyle, albo daj sobie spokój z car audio... i lepiej zatankuj
Aha, no i jak masz 300zł na wszystko, to albo dozbieraj przynajmniej drugie tyle, albo daj sobie spokój z car audio... i lepiej zatankuj
Ostatnio zmieniony wt lut 03, 2009 17:42 przez patryk2340, łącznie zmieniany 1 raz.
Golf II 1.6 RF --> Golf III 1.4 ABD --> Vento 2.0 2E --> Octavia 1.9 ASZ
podziel sie wiedza ok
Kolego przyjmij do wiadomości , że jak nie wiesz, to nie pomagasz, bo takie pomaganie jak Ty stosujesz to możesz sobie podarować.[powalla]
Kolego przyjmij do wiadomości , że jak nie wiesz, to nie pomagasz, bo takie pomaganie jak Ty stosujesz to możesz sobie podarować.[powalla]
Ostatnio zmieniony śr lut 04, 2009 20:56 przez hhh, łącznie zmieniany 1 raz.