problem z instalacją audio golf II
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
problem z instalacją audio golf II
Panowie mam problem chcę kupić radyjko więc zerknąłem co kryje się pod moim starym kaseciakiem oooooooooo i tu problem brak kostki (tego całego złącza) powiedzcie jak zrobić żeby było dobrze problem polega na tym że do radia podpiete są tylko 2 kable od zasilania i podpięty jest tylko jeden głośnik a wszystko spowodowane jest tym że jak auto szło przez granicę ktoś sobie uciął razem z tą wtyczką:( po czym pociagnięte yły tylko 2 kabelki do zasilania i co teraz:((
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 18:28 przez wmn9, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: problem z instalacją audio golf II
Czy to stare radio gra pod tym podłaczeniem?
jezeli kupisz nowe radio to kostki iso masz w komplecie, jeżeli nie to kwestia 15-20 zł, by radio chodziło wystarczy Ci + oraz -, a kable do głośników najlepiej położyć nowe,
jak użyjesz wyszukiwarki, dużo znajdziesz podobnych tematów
jezeli kupisz nowe radio to kostki iso masz w komplecie, jeżeli nie to kwestia 15-20 zł, by radio chodziło wystarczy Ci + oraz -, a kable do głośników najlepiej położyć nowe,
jak użyjesz wyszukiwarki, dużo znajdziesz podobnych tematów
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 19:18 przez A r t u r, łącznie zmieniany 1 raz.
nom kabel + i - mam wyprowadzone a kable głośników i tak będę ciągnął nowe tylko poprostu nie wiem jak jest z tymi kostkami czy da się do nich podpiąć gołe kable bez żadnych wtyczek
stare radio chodzi:)
stare radio chodzi:)
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 18:49 przez wmn9, łącznie zmieniany 1 raz.
O jakie wtyczki ci chodzi?
z kostki iso wychodzi wiązka kabli, możesz kupić wtyczki którymi to łaczysz ale nie wiem czy to jest polecane, ja mam normalnie spięte i dobrze poizolowane, jak chcesz to możesz lutować jak masz wprawne ręce,
z kostki iso wychodzi wiązka kabli, możesz kupić wtyczki którymi to łaczysz ale nie wiem czy to jest polecane, ja mam normalnie spięte i dobrze poizolowane, jak chcesz to możesz lutować jak masz wprawne ręce,
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 19:19 przez A r t u r, łącznie zmieniany 2 razy.