problem z radiem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
problem z radiem
Mechanik wymieniajac sprzegło odłaczył akumulator a nastepnie nie znajac własciwego kodu próbował uruchomic radio i wrezultacie zablokował je.Teraz wyswietla sie tylko SAFE i nie mozna w żaden sposób go odblokowac.
Jedynym wyjscie jest wymontowanie radia i skasowanie pamieci.
I tu mam problem ,bo nie umiem wymontowac tego radia. jest to fabrycznie zamontowane radio gamma Pomózcie !!!
Zapomniałem dodc ,że chodzi o Golfa 3.
Jedynym wyjscie jest wymontowanie radia i skasowanie pamieci.
I tu mam problem ,bo nie umiem wymontowac tego radia. jest to fabrycznie zamontowane radio gamma Pomózcie !!!
Zapomniałem dodc ,że chodzi o Golfa 3.
Ostatnio zmieniony wt gru 02, 2008 18:05 przez herbi57, łącznie zmieniany 2 razy.
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
herbi57, powinno sie dac to radio wymontowac bez problemu, probowales je po bokach lekko podwazyc i wyciagac?
co do zabkolowania to na twoim miejscu bym scigal mechanika zeby zwrocil ci przynajmniej koszty "rozkodowania"
co do zabkolowania to na twoim miejscu bym scigal mechanika zeby zwrocil ci przynajmniej koszty "rozkodowania"
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
Musi sie dać to podważyć (tak jak napisał malutki ) spróbuj je wyciągnąć jakimiś nożykami lub czymś podobnym.
Jak już je odblokujesz to mój brat może Ci je rozkodować w przystępnej cenie - jestem z Gliwic - więcej info na pw jakbys byl zainteresowany
Jak już je odblokujesz to mój brat może Ci je rozkodować w przystępnej cenie - jestem z Gliwic - więcej info na pw jakbys byl zainteresowany
[b]było[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=163601
[b]jest: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=250091[/b]
[b]jest: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=250091[/b]
OK,jutro jeszcze raz dokładnie popatrze i moze zrobie zdjęcia
[ Dodano: 03 Gru 2008 07:54 ]
Słuchajcie,radio gra.Obyło sie bez wyjmowania i kasowania pamięci dzieki informacji od piotra 0488 z forum Golfa 3.
Może komus ta informacja sie przyda.
Trzeba nacisnac klawisze TP i TA i właczyc radio.Po chwili pokazały sie cyfry 1000.
Wprowadziłem kod i powtórnie nacisnałem TP i TA,ukazał sie jakis napis (nie zapamiętałem) i po chwili radio zaczęło grac.
Dziekuje Wam wszystkim za próby pomocy.Nie ma nic lepszego niz Forum
[ Dodano: 03 Gru 2008 07:54 ]
Słuchajcie,radio gra.Obyło sie bez wyjmowania i kasowania pamięci dzieki informacji od piotra 0488 z forum Golfa 3.
Może komus ta informacja sie przyda.
Trzeba nacisnac klawisze TP i TA i właczyc radio.Po chwili pokazały sie cyfry 1000.
Wprowadziłem kod i powtórnie nacisnałem TP i TA,ukazał sie jakis napis (nie zapamiętałem) i po chwili radio zaczęło grac.
Dziekuje Wam wszystkim za próby pomocy.Nie ma nic lepszego niz Forum