broker01 pisze:Koledzy to ja już nie wiem z czego ma się składać mój zestaw w samochodzie. Mam ok. 1.500 zł max 2.000 zł i nie chciałbym tego wywalić w błoto!!!!
Alpina za ostra, Sony to niby szajs, JVC tak sobie... to w końcu jakie radyjko będzie dobre?! bo od tego chciałbym zacząć budowę swojego zestawu!!!
Ale czego Ty oczekujesz
Wydaje Ci się, że rzucisz na forum, że masz 2000zł i każdy będzie dla Ciebie składał zestaw marzeń
Jest setki ludzi takich jak Ty i było również setki podobnych do Twojego tematów. Może by tak wreszcie skorzystać z forumowej szukajki...
Narazie nikt z forum, kto mógłby doradzić nie wie nic poza budżetem.
Nikt nie zna muzyki jakiej słuchasz, nikt nie wie, czy ma się spuszczać nad tematem i szukać Ci wyszukanych używanych klocków z dawniejszych czasów, po to żeby grało(nie napier***ało)czy ma po prostu rzucić parę propozycji z nowego sprzętu będącego na rynku...
I przestań używać tylu wykrzykników, bo to kolejna rzecz skutecznie zniechęcająca do pomagania Tobie.
Chcesz się czegoś dowiedzieć, to zadaj jak człowiek pytanie, podaj jakieś kryteria wyboru, bo inaczej większość forumowiczów po prostu Cię zleje.
Pozdro