ciiii sprzedaż helixów zaraz spadniepowalla pisze:Wczoraj słuchałem tych Velocity ,no pod radiem tylko ale i tak uważam , że zagrały lepiej niż HelixDB pod radiem .

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
ciiii sprzedaż helixów zaraz spadniepowalla pisze:Wczoraj słuchałem tych Velocity ,no pod radiem tylko ale i tak uważam , że zagrały lepiej niż HelixDB pod radiem .
broker01 pisze:To może w takim razie te głośniki:
http://allegro.pl/item476673289_hertz_e ... ratis.html
?????
Te z niskiego modelu nie są takie rewelacyjne , słucham czasami i wysokimi wali gorzej niż w nielubianym Hrtzu ESK 165golly1984 pisze:Ja mam Powerbassy odseparowane i graja pod wzmakiem zaje.........scie!!!
To ciekawe w jaki sposób te Powerbassy były zamontowane i jakimi klockami gonione, bo ja do tej pory nie słyszałem bardziej kłującego tweetera od tego z Hertz ESK.Dj Darecki pisze:Te z niskiego modelu nie są takie rewelacyjne , słucham czasami i wysokimi wali gorzej niż w nielubianym Hrtzu ESK 165
zamontowanie tweetera nie wpływa kosmicznie na jego ostre granie , gdyby był zamontowany w tym samochodzie poprawnie było by jeszcze gorzejKubus20 pisze:To ciekawe w jaki sposób te Powerbassy były zamontowane
Ulga , bo pasmo/natezenie poszlo na piwopowalla pisze:Czasem zwykłe no nie takie zwykłe ale ceramiczne lub metalizowane rezystory w ilości 2szt (na stronę) i w "odpowiedni" sposób podłączone dają ulgę na takie przypadłości
Wywalić alpinę z tego zestawu i kłucie się skończy. Proste.Dj Darecki pisze:zamontowanie tweetera nie wpływa kosmicznie na jego ostre granie , gdyby był zamontowany w tym samochodzie poprawnie było by jeszcze gorzej
Zestaw S-6C ma lipną zwrotnice i gra tak sobie ( po 3 miesiącach odkleiły się membrany od woferów )
Reszta zestawu jest w miarę dobra CDA 9831 ( ustawienia wsio na 0 , oczywiście wysokie z -3 ) + axton ( jakiś tam ) .
Moje tweetery od ESK 165 po drobnej przeróbce zwrotnicy nie waliły tak po uszach
To samo mówi za siebie.Dj Darecki pisze:Moje tweetery od ESK 165 po drobnej przeróbce zwrotnicy nie waliły tak po uszach
Niestety te nowsze Alpinki tak mają.Dj Darecki pisze:powalla, zdradź rąbek tajemnicy bo 9833 gra tragicznie pod Dego ech te wysokie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 114 gości