jaki wzmak do JBL GTO jestem zielony pomocyyy:)

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
orzel12
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

jaki wzmak do JBL GTO jestem zielony pomocyyy:)

Post autor: orzel12 » pt lis 18, 2005 17:13

witam mam mozliwosc kupna w okazyjnej cenie zestawiku JBL co sadzicie na jego temat jak to gra prosze o opinie

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=72600519

co wy sadzicie o tym zestewiku

[ Dodano: Pią Lis 18, 2005 17:37 ]
juz znalazlem :okej:
jednak opcja "szukaj" jest niezastapiona :grin:

[ Dodano: Sob Lis 19, 2005 14:44 ]
wiec dowiedzialem sie juz cos o glosnieczkach i wynika z tego ze pazurki pokazuja one dopiero pod jakims piecykiem niestety ja w tych sprawach jestem zieloniutki kompletnie a nie chcial bym kupic jakiejs padaki co to tylko psuje dzwiek zamiast go poprawic z tad moja prosba o doradzenie jakiegos wzmacniaczka kwota tak do 500zl powiem jeszcze tylko ze w przyszlosci bedzie jakis subik wiec moze zeby to bylo tez od razu cos pod niego i jeszcze prosze tez o info na temat kabli jakimi to wszystko podlaczyc tzn zasilanie wzmaka, glosniki, kable od radia tzn wszystko co potrzebne

wara99

Post autor: wara99 » ndz lis 20, 2005 15:08

mialem kiedys jbl ale to byl glosnik niskotonowy o srednicy30cm.do 500zl kupisz spokojnie nowy dopal . Moja rada jest taka udaj sie do media markt tam ci zaloczą dowolna tube z dowolnym dopalem i zobaczysz jak gra . Ja kupilem taki zestaw za 800zl i blotnik z tylu giol sie az milo

Awatar użytkownika
orzel12
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: orzel12 » ndz lis 20, 2005 16:16

jak juz cos mialbym kupowac to napewno nie tube tylko subika to raz a dwa nie chce suba bo nie mam kasy chodzi mi o wzmak pod glosniki do ktorych link jest na wyzej ale chce zeby wzmak byl juz na przyszlosc zeby mozna bylo subuka podpiac

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”