Głośniki w Golf 4 Special

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

saib
Nowicjusz
Nowicjusz

Głośniki w Golf 4 Special

Post autor: saib » wt lip 08, 2008 19:42

Jestem ciekaw co siedzi w przednich drzwiach i tak ładnie gra. Rocznik Golfa 2002. Wersja Special.

Szukałem, ale do niczego sensownego się nie dokopałem.

Byłbym wdzięczny za info.
Zdr.

Awatar użytkownika
MediaX
Forum Master
Forum Master

Post autor: MediaX » wt lip 08, 2008 20:28

Jedyne co tam siedzie to seryjne glosniki nic wiecej :P

dziwne

[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=9787][size=167]KSIEGA PRZYKAZAN CAR AUDIO[/size][/url]

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d30de6adc141c0d4.html][img]http://images24.fotosik.pl/263/d30de6adc141c0d4med.jpg[/img][/url]

Awatar użytkownika
X tomicher X
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: X tomicher X » wt lip 08, 2008 21:42

jesteś w 100% przekonany że nikt nie wkładał tam innych ciekawych wynalazków ?

saib
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: saib » śr lip 09, 2008 01:34

Radyjko seryjne, podpisane Volkswagen Beta, no i seryjne na pewno głośniki z tweeterami w trójkątach lusterek, a więc co to za firma, że ten wynalazek tak fajnie gra? No i jaką moc ma to radio, bo nawet na max ciągnie grubo.

Awatar użytkownika
Kubus20
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: Kubus20 » śr lip 09, 2008 09:03

Seryjne radio. Ok. 4x25W max. Do tego głośniki firmy nokia, lub Philips, bo takie też spotkałem przy demontazu w jednym aucie. Zwykłe papierowe głośniki.
Audio w MK4 gra lepiej niż w innych ze względu na dobrą konstrukcję drzwi, choć to nadal fabryczne niegrające audio. Jak posłuchasz czegokolwiek lepszego to już nie będziesz tak chwalił. Ale ważne, że Ci odpowiada.

saib
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: saib » śr lip 09, 2008 18:02

Kubus20 pisze:Seryjne radio. Ok. 4x25W max. Do tego głośniki firmy nokia, lub Philips, bo takie też spotkałem przy demontazu w jednym aucie. Zwykłe papierowe głośniki.
Audio w MK4 gra lepiej niż w innych ze względu na dobrą konstrukcję drzwi, choć to nadal fabryczne niegrające audio. Jak posłuchasz czegokolwiek lepszego to już nie będziesz tak chwalił. Ale ważne, że Ci odpowiada.
Wiem, że to nie jakieś pro car audio, ale pytam, bo rzadko spotyka się fabryczne audio (na seryjnym radiu!), które gra tak głośno, że kompletnie nie słychać, co mówi do Ciebie pasażer i mało tego - przy takiej głośności bas nadal jest czysty i głęboki, że można by posądzać o jakąś przyzwoitą skrzynię w bagażniku.

Dzięki za info.
Pozdr!

Awatar użytkownika
powalla
_
_

Post autor: powalla » śr lip 09, 2008 19:24

saib pisze:Wiem, że to nie jakieś pro car audio, ale pytam, bo rzadko spotyka się fabryczne audio (na seryjnym radiu!), które gra tak głośno, że kompletnie nie słychać, co mówi do Ciebie pasażer i mało tego - przy takiej głośności bas nadal jest czysty i głęboki, że można by posądzać o jakąś przyzwoitą skrzynię w bagażniku.
Jesteś szczęściarzem jeśli podoba Ci sie jak gra seryjne CA ......... dużo kasy zaoszczędzisz ............tylko te porównanie basu z przodu do "przyzwoitej" skrzynki jest nie na miejscu ,no chyba ,że nie słyszałeś dobrej skrzynki .

Ferag
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Ferag » sob sie 23, 2008 21:00

kawaZ750 pisze:Pamietaj,że w mk4 sa zajebiste drzwi,wrzuć w nie infinity lub hertze i do tego radio ALPINE wtedy bedzie dzwięk.Główna zasługa jest ze strony konstrukcji drzwi.
A czemu nie glosniki Alpine ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”