czy ktos uzywa takie cos TRANSMITER FM
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mam coś takiego i powiem Ci, że działa całkiem ładnie lecz nie w moim aucie. Mam oryginalne radyjko gamma V i gubi mi częstotliwość tzn zmienia się raz mono a raz stereo i strasznie brzydko gra. W innych autach testowałem i grało bardzo przyzwoicie.
Nie wiem czy ten transmiter z linku ma pełny zakres częstotliwości fm ale ten co ja mam ma pełny. Ogólnie byłem zaskoczony dźwiękiem z transmitera oczywiście na plus. Szkoda, że mój niechce współpracować z moim radyjkiem, bo bym go używał non stop.
Pozdrawiam
Nie wiem czy ten transmiter z linku ma pełny zakres częstotliwości fm ale ten co ja mam ma pełny. Ogólnie byłem zaskoczony dźwiękiem z transmitera oczywiście na plus. Szkoda, że mój niechce współpracować z moim radyjkiem, bo bym go używał non stop.
Pozdrawiam
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Lepiej poszukać, czasami można znaleźć przejściówki umożliwiające np. podłączenie odtwarzacza jako zmieniarki CD albo aktywujące wejście AUX-IN w radiu. Kolegopiow11, jeśli byłbyś zainteresowany mam na zbyciu interfejs do fabrycznych radyjek VW, który emuluje zmieniacz CD i umożliwia podpięcie np. odtwarzacza mp3. W razie czego pisz na priv
- Dawca_Nerek
- Forum Master
-
- Gadatliwa bestia
To że "koleś" ma sporo zakłuceń przy tym urządzeniu to o niczym nie świadczy... zakłucenia to jedna z największych dolegliwości Audio w aucie ... czyli "sporo zakłuceń" wynika z innych przyczyn , a większość się nie myli.Dawca_Nerek pisze:Koleś ma coś takiego i sporo zakłóceń nie polecam takiego czegoś
p.s. to że to urzadzenie jest bardziej podatne na zakłucenia także nie powinno odstraszać ... chociażby ceną.
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2008 14:19 przez Cookiemonster, łącznie zmieniany 1 raz.
szczerze nie polecam kupiłem jeden z droższych transmiterów i jedynie ladnie grało na postoju przeleciałem kilka for celem info na temat dostrojenia próbowałem próbowałem i non stop ten am szit był trzaski szmery naprawde załowalem.... moze ktos potrafi dojsc z tym do ładu mi sie nie udało...generalnie bylem bardzo zawiedziony pozdr
Ostatnio zmieniony pn sie 18, 2008 22:24 przez cezary3, łącznie zmieniany 1 raz.