A powiedz Ty mi rozbierales juz to?mam wrazenie ze nie....skoro pisze ze konsole pod kierownica....nie wiem co jest w tym nie jasne a nie masz przejsc kablem przez klapke od bezpiecznikow bo przeciez jak zdemontujesz slupek to wejdziesz od razy pod tapicerke...zreszta tak jak napisalem dokladnie 3 elementy musisz sciagnac zeby prosto, szybko i dobrze to zamontowac, jak zaczniesz to rozbierac to na pewno dojdziesz bezproblemowo jk to zrobic.
pozdrawiam
tomek
MK4 - mikrofon i USB na kablu
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
No wlasnie nigdy w zyciu nie rozbieralem , Napisales " pozniej odkrec konsolke pod kierownica, teraz kabelkiem mozesz wejsc pod konsolke", a ja nie wiem jaka konsolke mam odkrecic i pod jaką wejsc przewodem ;( nie ma ich na zadnym z tych obrazkow ktore wyslalem ?
Ostatnio zmieniony pt lis 16, 2007 23:12 przez porlock, łącznie zmieniany 1 raz.
witam, mialem problem z zalozeniem nowego tematu, wiec odswiezam ten. troche podobny do mojego problemu.
kupilem radio pioneer 6000 i mam problem z montazem go w mk4, gdyz kabel na usb jest tylu i nie wiem jak go puscic? szukalem na forum to znalazlem tylko, ze najlepiej go puscic do schowka, stad moje pytanie jest takie - jak to zrobic? najlepiej bez zadnego wiercenia. bede bardzo wdzieczny za odpowiedz. pozdrawiam
kupilem radio pioneer 6000 i mam problem z montazem go w mk4, gdyz kabel na usb jest tylu i nie wiem jak go puscic? szukalem na forum to znalazlem tylko, ze najlepiej go puscic do schowka, stad moje pytanie jest takie - jak to zrobic? najlepiej bez zadnego wiercenia. bede bardzo wdzieczny za odpowiedz. pozdrawiam