VELOCITY BURNING DESIRE II . Wasze opinie

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

speedxp
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: speedxp » czw mar 27, 2008 19:42

Witam.
Widzę , żę masz troszkę za dużo pieniędzy , więc możę komuś je przelejesz na konto zamiast tracić je na ten wzmacniacz :) . Troszkę logicznego myślenie , jak koledzy już napisali ten wzmacniacz gości dość znacznie na allegro w dziale uszkodzone , oraz uszkodzenia mechaniczne po dzwonie. Gdyby ten wzmacniacz był sprawny to poza słowami *się włącza* powinny być słowa gra , natomiast ich brak. Sprawa jest dość prosta gość jest czysty w regulaminie allegro a ty masz złom za kilkaset zł. Jeśli chodzi o sam wzmacniacz to coś na jego temat wiem , gdyż takowy też i posiadałem.Kupiłem okazyjnie za 900 zł w stanie bdb . Po tygodniu napędzania nim suba na Beymie , koncówka padła . Gdy otworzyłem go dokonałem pomiarów , poszukiałem części po sklepach elektronicznych , googlach itd itd zrezygnowałem . Wzmacniacz jest w miarę dobry , lecz strasznie wadliwy a naprawa to prawdziwy koszmar z powodu braku części ( chyba ,zę posiadasz drugiego na części ) . Sprzedałem go na allegro za 280 zł , kupujący myślałem ,zę będzie w stanie go naprawić lecz poległ i po dwuch tygodniach wystawił go po delikatnej operacji ( delikatnie stuknął tu i tam ) . Sprzedał jako uszkodzenia mechaniczne prawdopodobnie działa , lecz na 100 % nie wie i ktoś naiwny kupił go za 470 zł. Jeśli dysponujesz taką kasą to poszukaj czegoś z oriona ,infinity czy też JBL . W tej cenie znajdziesz naprawdzę coś dobrego i to czasami na gwarancji. Kupując tego będziesz pisał za tydzień straciłem kasę gdzie , dostanę części itd itp , i zamiast fajny wzmacniacz będziesz miał problem. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw mar 27, 2008 19:45 przez speedxp, łącznie zmieniany 1 raz.

Andrzej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”