Na kiedy Cię ustawić ............sory was ,bo mniemam ,że chcecie obaj przyjąć zakład ?Cookiemonster pisze:Moderator niestety ale nie ma racji ... co zostało udowodnione (różnicy między flac a ape NIE MA po dekompresji , czyli pomiędzy wav a flac ..... a NA POCZATKU pisał że jest i teraz się tlumaczy )
PS: idealna płyta ,idealna nagrywarka ,idealne kabelki w napędzie optycznym,idealne napięcie w zasilaczu,idealne...........rzeczy idealnych nie ma !
W sumie zastanawiam się po co kupować radia "markowe" ..........jak bebechy są takie same co w tych z biedronki ! Teoretycznie wyprowadzając "optyka" z Dalco i np. Clariona musimy mieć "to samo" .......Clarion kłamie i nabija kasę na nas ! Kable ........nie ma różnic ? Dlaczego kupujemy "lepsze" ?Miedź ,to miedź ,guma ,gumą,..........po co dawać 160zł na RCA jak można dać 7zł .W jednym i drugim są przewodniki i dielektryki ......po co ,dla placebo ? ............zresztą co mi tam róbcie sobie płytki CDR nawet z płyt chodnikowych .........tak jak już napisałem : ja słyszałem różnicę pomiędzy płytką CDR wypalona z FLAC (focalnr5) i oryginałem tej płyty ..........co nie znaczy ,że ją kupię