o nie jestem sam jak kupiłem swojego 7900 ub też nie miałem o tym pojęcia dobrze że znalazłem to na drugi dzień w instrukcji i wyraz zażenowania zniknął z mojej twarzy mam pytanie czy wie ktoś może z kąd ściągnąć animacjie niby mam tam jakieś 2 wolne miejsca ale nie wiem co to za pliki itd. w instrukcji też
tego nie widze z góry dzięki
Dziwny objaw .. w MK3 i PIONEER DEH 7600
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
michalll tu: Pioneer masz oprogramowanie do tworzenia wizualizacji i grafik na wyświetlacze OEL Pioneera. Musisz sprawdzić tylko, czy twój model obsługuje wgrywanie własnych materiałów. Jeśli w instrukcji obsługi nie ma o tym wzmianki, to raczej nie.
chyba nic z tego nie bedzie zastanawiaja mnie tylko te 2 puste miejsca wśród tych animacji ale dzięki może się kiedyś przyda programik
wyświetlacz blue oel
wyświetlacz blue oel
Ostatnio zmieniony pn lut 04, 2008 22:22 przez michalll, łącznie zmieniany 2 razy.
pioneer 7900 ub
-
- Forum Master
- Kontakt:
Myślę, że to nie są 2 puste miejsca. Przykładowo Ci powiem, że w modelu 6900IB przechodząc przez animacje też napotkasz brak animacji, ale raczej jest to celowe, żebyś mógł wyłączyć te swiecidełka jeśli chcesz, czyli ustawiasz na brak animacji.
W modelu starszym DEH-P9600MP jest możliwość wgrania materiałów na wyświetlacz (kolor OEL) ale wówczas nowa animacja zastępuje istniejącą ostatnią. Nie ma wolnych miejsc.
W modelu starszym DEH-P9600MP jest możliwość wgrania materiałów na wyświetlacz (kolor OEL) ale wówczas nowa animacja zastępuje istniejącą ostatnią. Nie ma wolnych miejsc.
-
- Forum Master
- Kontakt:
To oprogramowanie w linku dotyczy kolorowych OEL-ów więc 8600 i 9600, nie wiem czy również podejdzie do kolorowej serii BT.
Wgrywanie materiałów to:
-wyłączasz radio
-naciskasz i przytrzymujesz DISP i ENT
-jeśli w środku jest płyta, radio ją wyrzuci
-ładujesz płytę z nagranymi wcześniej materiałami
-wszelkie kolejne komunikaty pojawiają się na wyświetlaczu (download i complete)
-cieszysz się własnymi grafikami itp.
Wgrywanie materiałów to:
-wyłączasz radio
-naciskasz i przytrzymujesz DISP i ENT
-jeśli w środku jest płyta, radio ją wyrzuci
-ładujesz płytę z nagranymi wcześniej materiałami
-wszelkie kolejne komunikaty pojawiają się na wyświetlaczu (download i complete)
-cieszysz się własnymi grafikami itp.