RCD 200mp3 Instrukcja obsługi
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
wtrojak, z instalacją radia nie ma żadnego problemu. Masz dwie opcje do wyboru: zastosować zwykłą przejściówkę, albo podłączyć adapter CAN. Drugie rozwiązanie jest zdecydowanie lepsze, ponieważ radio wykorzystujesz, w 100%, ale niestety kosztowniejsze. Do anteny też jest przewidziana specjalna przejściówka. Decydując się na to radio pamiętaj, że występuje ono w 2 wersjach: z mp3 i bez. Warto trochę dołożyć i wybrać z mp3, ale to jest chyba oczywiste:)
kiss, Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem jak widać nowicjuszem, więc za wszelkie błędy przepraszam. Chciałbym zamontować do swojego Lupo RCD 200 MP3 i bardzo bym prosił o pomoc w co mam się zaopatrzyć, gdyż stawiam na solidność i chciałbym podłączyć adapter Can-Bus. Wiec jaki i od kogo w dobrej cenie, orac co z anteną? Czy potrzeba przejściówkę?
Pozdrawiam
[ Dodano: 26 Lut 2008 16:55 ]
kiss wielkie dzięki za kontakt
Widziałem też, że masz dojście do instrukcji w ojczystym języku? Czy mógłbym prosić na pocztę? qlla007@gmail.com
Pozdrawiam
[ Dodano: 26 Lut 2008 16:55 ]
kiss wielkie dzięki za kontakt
Widziałem też, że masz dojście do instrukcji w ojczystym języku? Czy mógłbym prosić na pocztę? qlla007@gmail.com
- wydmek
- Nowicjusz
- Kontakt:
Hej
Dzisiaj piszę pierwszego posta, a od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem VW Golfa IV. I wszystko byłoby OK ale walczę żeby podpiąć RCD200 - i na raziepoprzepinałem część kabelków - i reszty nie jestem pewien. Więc mam prośbę - podeślecie instrukcję obsługi. To po pierwsze - a po drugie dacie chłopaki namiar na adapter CAN żeby było wszystko OK. Będę zobowiązany
[ Dodano: 28 Lip 2008 21:47 ]
aaaaa mój mail mwydmanski@o2.pl
i nalepka grupy małopolskiej z logo już zamówiona
Dzisiaj piszę pierwszego posta, a od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem VW Golfa IV. I wszystko byłoby OK ale walczę żeby podpiąć RCD200 - i na raziepoprzepinałem część kabelków - i reszty nie jestem pewien. Więc mam prośbę - podeślecie instrukcję obsługi. To po pierwsze - a po drugie dacie chłopaki namiar na adapter CAN żeby było wszystko OK. Będę zobowiązany
[ Dodano: 28 Lip 2008 21:47 ]
aaaaa mój mail mwydmanski@o2.pl
i nalepka grupy małopolskiej z logo już zamówiona
Witam
jeśli można to tez bym się dołączył do prośby poprzednika ponieważ jak on jestem świeżo upieczonym posiadaczem czwórki
oto mój e mail: gazdul@tlen.pl (instrukcja w ojczystym języku i jakieś namiary na te wszystkie przejściówki: CAN i antenową i co tam jeszcze trzeba )
jeśli można to tez bym się dołączył do prośby poprzednika ponieważ jak on jestem świeżo upieczonym posiadaczem czwórki
oto mój e mail: gazdul@tlen.pl (instrukcja w ojczystym języku i jakieś namiary na te wszystkie przejściówki: CAN i antenową i co tam jeszcze trzeba )
- Bigmachina
- Ma gadane
- Kontakt:
- kleszczowiec
- Nowicjusz
Czy mógłby któryś z panów przesłać mi instrukcje do tego radia ? Z góry dziękuje .
mój e-mail to kleszczowiec@gmial.com
mój e-mail to kleszczowiec@gmial.com
Ostatnio zmieniony sob wrz 12, 2009 18:49 przez kleszczowiec, łącznie zmieniany 1 raz.